Med.Over.Net

Iščete delo, delavca?

Odgovarjajo: Moja zaposlitev = Optius

Dobro službo in dobrega delavca je vedno težko najti. Povejte svoje reference, bodite pošteni do sebe in drugih. Prostor namenjen iskalcem dela in delodajalcem, raznim vprašanjem v povezavi s pripravo CV-jev, motivacijskih pisem, iskanjem prostih delovnih mest, pripravo na zaposlitveni intervju in podobno.

Moja zaposlitev = Optius

mojaZaposlitev.si

delo preko spleta

Default avatar

barbi86

Najprej lep pozdrav vsem skupaj. Dovolite da vam predstavim svojo zgodbo, ki mi je spremenila življenje ( in ne nakladam..)

Začelo se je nekje julija, ko sem ostala brez službe, brez kakršnih koli dohodkov in tako pristala na zavodu, kot vrjetno vsi drugi brezzaposleni. Iskala sem vse načine kako do denarja, kakršnih koli dohodkov in tako sem v tej Sloveniji ostala brez rezultatov. Služb ni bilo še posebej za ženske, velja tudi za tujino. In tako je denarnica postajala vsak dan tanjša in račun se je počasi spreminjal v minus. Nisem si mogla privoščiti nikakršnega izleta, kakršne koli stvari za obleč, v trgovinah sem kupovala samo najnujnejše in najcenejše ne glede na kvaliteto izdelka.

Svet mi je bil obrnjen na glavo.. Vse dokler nisem nekje aprila naletela na objavo prijatelja na facebook-u kjer služi denar preko spleta. Bila sem zelo zelo skeptična saj gre večina takšnih stvari za nateg ali pa moraš vlagati tisoče da dobiš kakršne koli rezultate, kaj šele izobraževanja in podobno.

Tukaj nisem zato da oglašujem ali silim komu svoje delo, tukaj sem samo da delim svojo zgodbo, ki mi je dejansko spremenila življenje in imam 100% rezultate. Torej iz radovednosti sem ga kontaktirala preko FB in ga povprašala o čem gre. Posel mi je lepo predstavil, povedal mi je kako poteka in ponudil brezplačno izobraževanje z 100% rezultati in še dodatno pomoč drugih prijateljev. Še vedno sem bila skeptična, ker mi delo preko spleta ni bilo znano, ampak ker sem vedela da potrebujem denar nujno, krvavo, sem šla na vse ali nič (vem, neumno..) ampak se mi je tale na vse ali nič izplačal! Delo mi vzame urco na dan in kar je najlepše je, da ne rabim prodajat nič ali po domače povedano ''nategovat'' ljudi. Po mesecu dni se mi je življenje postavilo nazaj na noge, službe še zmeraj nimam, delam sama za sebe in imam poštene dohodke. Vse kar obžalujem pri tem, da mi dela ni predstavil že prej! Zdaj grem lahko v trgovino sproščena, kupim tudi malo boljšo in dražjo kvaliteto in po skoraj letu si lahko privoščim nove obleke. Spim veliko bolj mirno, brez razmišljanja kako bo jutri in še ena stvar, ki je nisem videla že dolgo, je plus na računu. Ne rečem da se lahko kopam denarju, saj opravljam delo šele dober mesec, ampak začetek je zelo dober in tisti plus na računu se skoraj vsak dan viša.

Nikomur ne silim ali prodajam (bučk) bedarij, samo želim deliti zgodbo in mogoče kateremu od vas spremeniti življenje tako, kot ga je moj prijatelj meni. Če ima kdo željo ali vprašanje po tem delu naj me brez sramu kontaktira in z veseljem spremenimo življenje skupaj!
Default avatar

Tudi jaz

Pridružujem se vsem kandidatom zgoraj, moj položaj pa je podoben vašemu, pred tem [email protected]
Default avatar

delala bi

Tudi mene to zanima, na kateri mail vam lahko pišem, oziroma kontakt? LP
Default avatar

barbi86

Lahko mi pustite zasebno sporočilo ali svoj e-mail in vam razložim več o tem delu preko spleta. Lp!
Default avatar

Copatarica

Barbi,

tudi jaz prosim za več info - če pa je potrebno vplačati kakšnih 50€, kar preskočite mojo prošnjo. Hvala!
[email protected]
Default avatar

piramidevsloveniji

if you gon'be dumb you gotta be tough
Slika