Iščete delo, delavca?

Odgovarjajo: Moja zaposlitev = Optius

Nov, brezplačen portal!

Default avatar
Spoštovani!

Na spletu smo ustanovili NOV spletni portal, kjer želimo na enem mestu ponuditi uporabnikom čim več informacij.
Stran je namenjena oglaševanju različnih storitev oziroma ponudb. Tako bo uporabnik lahko na ENEM MESTU našel KDO vse ponuja računovodske storitve, selitvene servise, čistilne servise, računalniško pomoč,.... in še mnogo več. Združili bi radi ponudbo iz vse Slovenije.
NI OMEJITEV! SPROTI BOMO DODAJALI KATEGORIJE GLEDE NA PONUDBO!

Oglaševanje je BREZPLAČNO IN BREZ OBVEZNOSTI. Samo prijavite se in oddate oglas pod ustrezno kategorijo.
Na voljo bo tudi možnost izpostavljenega oglasa (neobvezno), ki se bo prikazoval na vrhu strani in bo tako bolj opazen. To bo prišlo prav le v primeru da bo veliko ponudbe iz področja, ki ga ponujate. Tako dodatno oglaševanje bo plačljivo, vendar govorimo o majhnih zneskih. Dodatno bomo izpostavljene oglase oglaševali tudi preko facebooka, kar pa vsi vemo, da je dosegljivost oglasa tam največja. Prvi mesec bomo oglaševali brezplačno na facebooku v vsakem primeru.

Spletna stran je bila narejena pred kratkim z namenom zadovoljiti želje uporabnikov/potrošnikov. Naša spl.stran omogoča, da bodo uporabniki prišli na enem mestu do inf.za vse storitve, izdelke,... združeni na enem portalu pod eno celoto.
Zanimanje je veliko in se z dneva v dan širimo. Princip do inf.na enem mestu je uporabnikom zelo všeč, kar omogoča Vam da Vaš oglas vidi veliko število ljudi.
Anketa je pokazala, da si uporabniki ŽELIJO stran, ki bo ponujala oglaševanje vseh storitev na enem mestu. Celoten princip sloni na filozofiji »skupne točke«. Na tej strani lahko uporabniki tudi sami prodajajo (avtomobile, mobitele,rolarje...) in prav zaradi tega je zanimanje še toliko večje, kar pomeni toliko in toliko več uporabnikov, ki bodo videli vaš oglas..

Naša spletna stran je : www.posojajmo.si
Facebook stran : http://www.facebook.com/Posojajmosi
E-pošta : [email protected]

Lep pozdrav,
Posojajmo.si
Default avatar
Pohvalno

Vendar prekasno 10 let. za silicijevo dolino.

Vsak računalničar bo vedel kaj sem hotel povedati.

Moderatorji

Moja zaposlitev = Optius
Optius