Med.Over.Net

Iščete delo, delavca?

Odgovarjajo: Moja zaposlitev = Optius

Dobro službo in dobrega delavca je vedno težko najti. Povejte svoje reference, bodite pošteni do sebe in drugih. Prostor namenjen iskalcem dela in delodajalcem, raznim vprašanjem v povezavi s pripravo CV-jev, motivacijskih pisem, iskanjem prostih delovnih mest, pripravo na zaposlitveni intervju in podobno.

Moja zaposlitev = Optius

mojaZaposlitev.si

sodexo

Default avatar

Delavka

Se strinjam.Od šefa je veliko odvisno,nasploh kolektiva.Niso vsi za vodje,tudi če mislijo da so
Default avatar

iz prve roke

Strinjam sem tem,kar je napisal gospod Juric.
lahko si odličen šef,če pa nekvalificiran in na tem področju nesposoben kader odreja pravila,da moraš za dober evro po delavcu narediti malico,je čista kraja.
Sama sem delala v sodexu in to je čista resnica,otepajo se sposobnih delavcev,ker se jim postavijo pokonci,da ne govorim kakšne svinjarije pripravljajo,seveda po ukazih vodilnih,zato jih je večina šol in domov odslovila,vsaj na obali.
Čim dalje od sodexa.
Default avatar

iz prve roke

glih zaradi tega,ker ni delal čudeže za 1,5 evra so ga odslovili,presegel je njihove limi
Default avatar

aaa93

Tako je,kot ste napisali!! 😉
Eni mislijo če je v njihovih kuhinjah tako,še ne pomeni da je v vseh!
Default avatar

Neokusno

Dnevno se prehranjujem v delavski menzi kjer ima koncesijo sodexo. Hrana večkrat neokusna, obroki premajhni, večkrat tudi suh kruh. Nagnito in uvelo sadje. Kar se pa tiče osebja tam zaposlenega pa nimam pripomb. Glede na to da podjetje nakazuje 4e Sodexu na obrok in na dnevno količino 300 pripravljenih malic bi bila hrana lahko malo okusnejša itd.
Default avatar

Rere

Se strinjam za 4eur ki jih podjetje placa cmo delezni 1,5eur vreden obrok.
Promovirajo zdravo prehrano v resnici pa so same pomije,nobenega okusa ,krompir je eden trd drugi pa se razpada...Vedno vec ljudi ki se moramo prehranjevat v menzi ima prebavne težave. Tudi dodatki kot so semf,majoneza,parmezan...je na voljo le za vodilne v plami-pur. Žalostno ampak resnicno bo verjetno treba ponovni bojkot za menjavo ponudnika prehrane.
Default avatar

iz prve roke

Točno vem kakšne svinjarije vam
pripravljajo v plami.
Kar se zadeva vodilnega kadra Plame ,oni dobijo čisto
nekaj drugega na krožnik,ker znajo kdaj prihajajo se takoj
porihta tudi solatni bife,in se dodajajo živila,ki niso dostopna delavcem,če je
le možno se odpovejte tem malicam,ker samo služijo na vam.
VELIKO SREČE IN ČIM MANJ PREBAVNIH MOTENJ
Default avatar

Zaposlen v sodexu

Zahtevnost delovnega mesta zelo zavisti od tega kje si. Tudi delavnik. To je firma obrazov. Če si pripravljen umret zanjo, te sicer nagradijo za hrbtom pa si budala. Plače minimalne z milijon izgovori zanje. Firma teče na kratke proge. Mene osebno moti manipulacija, ustrahovanje, mešetarjenje s plačo in pogodbami. Dobro znajo hvatit krivine in te zlahka obrnejo, če nisi dovolj angažiran za svoje pravice. Za to podjetje, kot za mnoga podjetja v Sloveniji, velja, da riba smrdi pri glavi. Direktorica in vodilni se radi pohvalijo s spoštovanjem zaposlenih, v praksi pa je slika čisto drugačna. In ta pritisk je potem na celotnem kadru. Vsakemu bi odsvetoval zaposlitev pri tem podjetju, razen če išče zaposlitev le za prehodno obdobje. Vseeno mislim, da to ni najbolj katastrofalen delodajalec.
Default avatar

Kuhar moderni suženj

Sodexo se hvali, da je družini prijazno podjetje. Vsake toliko časa ti dajo pakete, ki pa so zame kot, da bi dobil od rdečega križa paket. Žal so ti paketi naš denar, ki bi ga mogli dobiti za prehrano.Da ne govorim o delavcih , ki delajo vse dni v tednu, in ne dobijo pošteno plačanih dodatkov, popoldanskih dodatkov tudi ni, za tiste, ki imajo izmensko delo.Hcc služba tudi hodi v kontrole in samo išče, da najde in kaznuje delavce pri plači, pošiljajo tudi detektive, da kontrolirajo delavce kdaj gredo domov in če imajo kaj v torbah.Ne privoščijo kakšen dan ali dva več dopusta, raje ga vzamejo. Sprašujejo se zakaj ne dobijo novega kadra in zakaj jim obstoječi uhaja. Le zakaj???Šefi so dobro plačani, hodijo na draga kosila in druženja. Vsi ostali so na minimalcu, da ne govorim , ko pride čas dohodnine, še na tako slabo plačo plačaš dohodnino.Glede Sodexa nimam dobrega mnenja zato ne priporočam te firme za delodajalca nikomur. Samo stran od njih. Enim pogodbe dajo za stalno kar se da hitro, eni pa čakajo zelo dolgo.Bi še veliko lahko povedal samo slabih stvari, pa mislim, da bistvo sem.PROČ OD SODEXA
Default avatar

Kuhar moderen suženj

Da ne govorim, da moraš vrniti regres za mesece, ki so ostali od roka odpovedi, če daš odpoved. (6 mesecev prej ,6 mesecev regresa za vrnit)Zgoljufajo in ožamejo te z vsem. Ure, dopust....itak si ti njihov strošek in ne nekdo , ki gara , da z njihovo miloßčino preživi družino. Za njih si samo številka oni pa si manejo roke z visokimi dobički. Imajo vsake toliko časa akcije Stop hunger jaz pa sem za akcijo SODEXO STOP!!!!
Default avatar

Delavka

Je dobro poznati celo zgodbo da veš zakaj koga odslovijo. Če se ima nekdo za dobrega šefa, kuharja, to ne pomeni da tudi je.
Default avatar

aa93

Se popolnoma strinjam!
Ni skos tako, kot v nekaterih kuhinjah!