Med.Over.Net

Iščete delo, delavca?

Odgovarjajo: Saša Boštjančič

Dobro službo in dobrega delavca je vedno težko najti. Povejte svoje reference, bodite pošteni do sebe in drugih. Prostor namenjen iskalcem dela in delodajalcem, raznim vprašanjem v povezavi s pripravo CV-jev, motivacijskih pisem, iskanjem prostih delovnih mest, pripravo na zaposlitveni intervju in podobno.

Saša Boštjančič

mojaZaposlitev.si

sodexo

Default avatar

Delavka

Se strinjam.Od šefa je veliko odvisno,nasploh kolektiva.Niso vsi za vodje,tudi če mislijo da so
Default avatar

iz prve roke

Strinjam sem tem,kar je napisal gospod Juric.
lahko si odličen šef,če pa nekvalificiran in na tem področju nesposoben kader odreja pravila,da moraš za dober evro po delavcu narediti malico,je čista kraja.
Sama sem delala v sodexu in to je čista resnica,otepajo se sposobnih delavcev,ker se jim postavijo pokonci,da ne govorim kakšne svinjarije pripravljajo,seveda po ukazih vodilnih,zato jih je večina šol in domov odslovila,vsaj na obali.
Čim dalje od sodexa.
Default avatar

iz prve roke

glih zaradi tega,ker ni delal čudeže za 1,5 evra so ga odslovili,presegel je njihove limi
Default avatar

aaa93

Tako je,kot ste napisali!! 😉
Eni mislijo če je v njihovih kuhinjah tako,še ne pomeni da je v vseh!
Default avatar

Neokusno

Dnevno se prehranjujem v delavski menzi kjer ima koncesijo sodexo. Hrana večkrat neokusna, obroki premajhni, večkrat tudi suh kruh. Nagnito in uvelo sadje. Kar se pa tiče osebja tam zaposlenega pa nimam pripomb. Glede na to da podjetje nakazuje 4e Sodexu na obrok in na dnevno količino 300 pripravljenih malic bi bila hrana lahko malo okusnejša itd.
Default avatar

Rere

Se strinjam za 4eur ki jih podjetje placa cmo delezni 1,5eur vreden obrok.
Promovirajo zdravo prehrano v resnici pa so same pomije,nobenega okusa ,krompir je eden trd drugi pa se razpada...Vedno vec ljudi ki se moramo prehranjevat v menzi ima prebavne težave. Tudi dodatki kot so semf,majoneza,parmezan...je na voljo le za vodilne v plami-pur. Žalostno ampak resnicno bo verjetno treba ponovni bojkot za menjavo ponudnika prehrane.
Default avatar

iz prve roke

Točno vem kakšne svinjarije vam
pripravljajo v plami.
Kar se zadeva vodilnega kadra Plame ,oni dobijo čisto
nekaj drugega na krožnik,ker znajo kdaj prihajajo se takoj
porihta tudi solatni bife,in se dodajajo živila,ki niso dostopna delavcem,če je
le možno se odpovejte tem malicam,ker samo služijo na vam.
VELIKO SREČE IN ČIM MANJ PREBAVNIH MOTENJ
Default avatar

Zaposlen v sodexu

Zahtevnost delovnega mesta zelo zavisti od tega kje si. Tudi delavnik. To je firma obrazov. Če si pripravljen umret zanjo, te sicer nagradijo za hrbtom pa si budala. Plače minimalne z milijon izgovori zanje. Firma teče na kratke proge. Mene osebno moti manipulacija, ustrahovanje, mešetarjenje s plačo in pogodbami. Dobro znajo hvatit krivine in te zlahka obrnejo, če nisi dovolj angažiran za svoje pravice. Za to podjetje, kot za mnoga podjetja v Sloveniji, velja, da riba smrdi pri glavi. Direktorica in vodilni se radi pohvalijo s spoštovanjem zaposlenih, v praksi pa je slika čisto drugačna. In ta pritisk je potem na celotnem kadru. Vsakemu bi odsvetoval zaposlitev pri tem podjetju, razen če išče zaposlitev le za prehodno obdobje. Vseeno mislim, da to ni najbolj katastrofalen delodajalec.