Med.Over.Net

Iščete delo, delavca?

Odgovarjajo: Saša Boštjančič

Dobro službo in dobrega delavca je vedno težko najti. Povejte svoje reference, bodite pošteni do sebe in drugih. Prostor namenjen iskalcem dela in delodajalcem, raznim vprašanjem v povezavi s pripravo CV-jev, motivacijskih pisem, iskanjem prostih delovnih mest, pripravo na zaposlitveni intervju in podobno.

Saša Boštjančič

mojaZaposlitev.si

sodexo

Default avatar

Delavka

Se strinjam.Od šefa je veliko odvisno,nasploh kolektiva.Niso vsi za vodje,tudi če mislijo da so
Default avatar

iz prve roke

Strinjam sem tem,kar je napisal gospod Juric.
lahko si odličen šef,če pa nekvalificiran in na tem področju nesposoben kader odreja pravila,da moraš za dober evro po delavcu narediti malico,je čista kraja.
Sama sem delala v sodexu in to je čista resnica,otepajo se sposobnih delavcev,ker se jim postavijo pokonci,da ne govorim kakšne svinjarije pripravljajo,seveda po ukazih vodilnih,zato jih je večina šol in domov odslovila,vsaj na obali.
Čim dalje od sodexa.
Default avatar

iz prve roke

glih zaradi tega,ker ni delal čudeže za 1,5 evra so ga odslovili,presegel je njihove limi
Default avatar

aaa93

Tako je,kot ste napisali!! 😉
Eni mislijo če je v njihovih kuhinjah tako,še ne pomeni da je v vseh!
Default avatar

Neokusno

Dnevno se prehranjujem v delavski menzi kjer ima koncesijo sodexo. Hrana večkrat neokusna, obroki premajhni, večkrat tudi suh kruh. Nagnito in uvelo sadje. Kar se pa tiče osebja tam zaposlenega pa nimam pripomb. Glede na to da podjetje nakazuje 4e Sodexu na obrok in na dnevno količino 300 pripravljenih malic bi bila hrana lahko malo okusnejša itd.