Med.Over.Net

Iščete delo, delavca?

Odgovarjajo: Moja zaposlitev = Optius

Dobro službo in dobrega delavca je vedno težko najti. Povejte svoje reference, bodite pošteni do sebe in drugih. Prostor namenjen iskalcem dela in delodajalcem, raznim vprašanjem v povezavi s pripravo CV-jev, motivacijskih pisem, iskanjem prostih delovnih mest, pripravo na zaposlitveni intervju in podobno.

Moja zaposlitev = Optius

mojaZaposlitev.si

Širjenje projekta - resnost, fokusiranost

Default avatar

Jernej12345

Pozdravljeni.

Ponujam priložnost za delo in obenem priložnost za dobro osebno kariero, na enemu izmed največjih projektov na svetu, ki se trenutno izvajajo. Torej gre za širitev podjetja, marketing. Podjetje se imenuje Myworld, dejavno od 2003, registrirano v Avstriji, preko 1100 zaposlenih. Glavna storitev podjetja je potrošnja, razširjeno v 47 drzavah po celem svetu. Ker Slovenija nekoliko zaostaja za drugimi državami, imamo možnost še veliko narediti. Imam podporo odlične ekipe, katere nebi zamenjal za nič na svetu. Torej prisotna je resnost in fokusiranost na delo, tako da, vabim vsakega posameznika, ki misli, da ima zgoraj naštete kompetence. Več informacij na privat. Hvala in lep pozdrav.

Jernej.
Default avatar

zgembutin

Spet neko bluzenje?

Daj napiši, kaj točno bi se delalo tukaj, kak profil človeka iščeš (znanja, izobrazba,...), kaj točno bi ta oseba počela (delovne naloge), če gre za redno zaposlitev, določen/nedoločel čas, lokacijo delovnega mesta, obseg plač, ipd.
Default avatar

Jernej12345

Kot sem v dopisu napisal gre za mrezni marketing, povem realno to je dejansko res posel 21 stoletja, sirimo projekt naprej, jaz to delam ob delu, ko bo dovolj prihodka bom pustil trenutno službo. Razlagamo pa tko 1na1, do potankosti se razlozi, deluje na principu da si vsak potrošnik lahko pri vsakodnevnih nakupih povrne nekaj denarja nazaj, v globini so pa se vecji bonusi, meni osebno je celoten projekt zelo vsec ker je koristen za vse ljudi, drugi del je pa za nekoga ki hoce nekaj vec oz delas na tem da širis to naprej. Materiala nekje do 1-2 za razlago.
Default avatar

zgembutin

Aha, torej spet neke vrste piramidna shema? Nekaj moraš vplačat, potem pa najti še nekaj takih, ki vplačajo tebi, in tako naprej, brez fiksnih plačil, brez zaposlitve, brez česarkoli?
Default avatar

Jernej12345

Kot sem povedal, za vse ljudi je odlicna zadeva, z veseljem ponudim komurkoli okoli sebe in tako naprej, nimam nobene slabe vesti, uprablja lahko kdor zeli, tisti ko pa hoce sirit projekt tako kot js in moja skupina se je pa treba dol usedit da se razloži. Nebom komentiru o piramidi ker nima smisla, trgovina prav tako razdeli svoje kartice torej smo prav tako v podobni shemi. Kot sem rekel ce je zadeva smiselna js nevidim problema v tem da bi komu ponudil.
Default avatar

kirenjak

Torej nekaj podobnega kot cash back hahah
Znaš pa res dobro z besedami, da se sliši taka top služba. Ti ne gre več napizdovanje folka preko facebooka, ker že vsi vejo zakaj se gre pa si poskusil še tukaj? Ni kaj, pohvala za izvirnost...si se zdajdo. Boljše kot da vsakemu posebaj pišeš pa te itak pol folka sam nazaj zabava si rajš tu lep privalčen oglasek napisal pa naj tebi folk piše ne. Pohvalno!

Folk ne nasedat!