Med.Over.Net

Iščete delo, delavca?

Odgovarjajo: Moja zaposlitev = Optius

Dobro službo in dobrega delavca je vedno težko najti. Povejte svoje reference, bodite pošteni do sebe in drugih. Prostor namenjen iskalcem dela in delodajalcem, raznim vprašanjem v povezavi s pripravo CV-jev, motivacijskih pisem, iskanjem prostih delovnih mest, pripravo na zaposlitveni intervju in podobno.

Moja zaposlitev = Optius

mojaZaposlitev.si

Zakaj piramidnih sistemov ne prilagodim?

Default avatar

legalno

Res mi je škoda, da ne moremo prilagoditi piramidnih sistemov.
Imamo neko podjetje, ki proizvaja določene izdelke po tovarnah povsod po Evropi/svetu/na določenem območju. To podjetje ima tudi skladišča, ki poslujejo normalno kot vsa skladišča. V Sloveniji, na Hrvaškem, v Makedoniji ... Torej dobavlja blago od proizvajalcev in ga pošilja članom piramidnega sistema.
Vsak član ima možnost zaslužiti s tem, da vpisuje nove člane "pod sabo". Zakaj ne bi raje podjetje članom omogočilo odprtje s.p., glavna dejavnost podjetja pa bi bila prodaja in ne pridobivanje novih članov. Razumete, kaj mislim?
Odlična priložnost, da nakupujemo prek kataloga, blago pa pridobivamo preko distribucijskih kanalov, kot so Pošta, GLS itn.
Potem samo še širimo dober glas o izdelkih, jih oglašujemo na FB, itd.
Zaslužek pa imamo od prodanega blaga.
Se pravi, da vsak, ki se s tem ukvarja, raziskuje, ocenjuje, kaj bodo stranke v določenem času kupile, mogoče naredijo raziskavo trga, oglašujejo določen proizvod, ... In seveda ima vsak član svoje "mini skladišče", zalogo izdelkov, za katere oceni, da se bodo prodajali.
Brez včlanjevanja, da potem zares lahko na mesec kaj zasluži.
Kot na primer, da ti ni treba v Mercator, ampak nakupuješ preko kataloga, izdelke pa dobiš na dom.