Med.Over.Net

Iščete delo, delavca?

Odgovarjajo: Moja zaposlitev = Optius

Dobro službo in dobrega delavca je vedno težko najti. Povejte svoje reference, bodite pošteni do sebe in drugih. Prostor namenjen iskalcem dela in delodajalcem, raznim vprašanjem v povezavi s pripravo CV-jev, motivacijskih pisem, iskanjem prostih delovnih mest, pripravo na zaposlitveni intervju in podobno.

Moja zaposlitev = Optius

mojaZaposlitev.si

Redno čiščenje hiše, okolica Kranja

Default avatar

Iščem

Iščem zanesljivo osebo za 1x do 2x tedensko čiščenje privatne hiše (180 kvadratov).

Termin čiščenja po dogovoru, pričakuje se:
- sesanje + občasno mokro pomivanje,
- brisanje prahu,
- čiščenje večje in manjše kopalnice,
- 1x na 3 mesece notranje in zunanje čiščenje oken in vrat,
- pranje, sušenje, likanje (občasno).

Vsa oprema in čistila so v hiši.

Pričakuje se svoj prevoz na lokacijo, ki je v okolici Kranja, diskretnost in POPOLNA zanesljivost (objekt je pod skritim video nadzorom). Zadnjega ne morem dovolj poudariti, saj ob prvi kraji ali kakšni drugi nedovoljeni aktivnosti sledi prijava policiji (žal imam slabe izkušnje).
Redna prehrana sicer ni vključena, saj načeloma ne bo nikogar doma ko se čisti, ampak se da brez težav domeniti tako glede domače hrane, pijače, kave, itd., saj želim domač a profesionalen odnos.

Ponudbe napišite s pričakovanim zaslužkom, saj nimam občutka koliko na uro je običajno postavka za napisane želje. Samo resni.

Hvala,
Default avatar

čistko

Ponujamo Vam vse željenje strotitve.
Za svoje delo izdamo račun.
Svoje delo opravljamo profesionalno in strokovno.
kontakt: 041 477 374 [email protected]

lp
Default avatar

rozali 0807

Spoštovani, ker ne poznam vaše hiše tudi ne znam oceniti koliko ur bi bilo potrebnih za takšno čiščenje. Zanima me koliko ste pripravljeni plačati za enkratno čiščenje hiše, o urnih postavkah se res težko govori. Za opravljeno delo vam lahko izstavim račun.
Default avatar

Čistilka

Sem na razpolago, prosim za kontakt, sem resna in z izkusnjami
Default avatar

Resna_čistilka

Pozdravljeni, sem izredno zainteresirana za vašo ponudbo. Sem blizu Kranja doma in navajena tovrstnega dela. Sem tudi 100% diskretna in zanesljiva. Za urno postavko bi se skupaj dogovorili za primerno ceno, ki bi odgovarala Vam in meni. Glede hrane, bi si pa že prinesla sendvič če bi bila lačna.

Prosim, če še vedno niste našli čistilke da me kontaktirate (to je moj gmail, samo za dogovarjanje čišćenja ) ➡️ [email protected]
Default avatar

irena novak

Pozdravljeni, zanimam se za vašo ponudbo seveda če je še aktualna. Pokličite na tel.031770081. Z lepimi pozdravi Irena.
Default avatar

babica3

Pozdravljeni zasledila sem vaš oglas za čiščenje hiše.Sem iz okolice Kranja in upokojena.kont.040747713 če je ponudba še aktualna.
lep dan
Default avatar

Edita 1

Lep pozdrav .Sem iz Kranja .Zanima me ,ce ste dobili ze koga za ciscenje hise ,ce niste ,se lahko zmenimo prek tel.,040584363..lp Edita