Med.Over.Net

Iščete delo, delavca?

nateg

Default avatar

Bulldog

Rusjina kaj je s teboj narobe? Vsak ko ima normalno zavarovanje ve, da 20 - 25% ne more nudit nihče! Zadeva je slišat zelo dobra - sem bil 101%, da v praksi ne deluje in jo preiskusil! Dodobra sem preučil sistem! Zadeva je lopovščina!, ampak se mi naivneži ne smilijo!, vsak si naj pri sebi zračuna, da je 1+1=2, ko bo znal živet s takšno osnovno operacijo in si preračunat to kaj opevajo pri CB24, bo...
Pri avtu zavarovanju mi niso mogli dat ugodnejšega zavarovanja kot slovenska zavarovalnica in ponudili so mi bistveno dražjo elektriko kot jo plačujem sedaj - kaj še lahko ponudijo? Popust preko naročevanja s Kitajske - Rusjina zresni se! in se zavedaj, ko boš nekoga v življenju zavedla s nekimi lažnimi 20 - 25% popusti, se ti pri nepravi osebi zna kaj zgodit!!!
Vsak, ki pa je prebrav knjigo, ki jo je napisal avtor CB24 pa bo videl, da je ta clovek navaden... Vsak ko je normalen, mu mora ob branju knjige postat slabo!!! Da se tipo hvali kako je s gotovino švercal, kako je imel vpade specialne enote na dom, kako je delal nezakonite stvari - če ti je to lahko mentor - moraš bit !"#$%
Lahko bi pisal 3 dni skupaj, ampak vsi naivneži, ki ste nasedli CB24 - vsak rabi šolo!, v življenju, bog vam pomagaj, da vas ta šola stane čim manj! Kako je že rekel Malek - "Boga ni jebemo boga". :)
Default avatar

Blazy

Absolutno je nateg!
Podjetje od aplikacije s katero "operiraš" ima sedež v Angliji, ker so pri nas podobne stvari v navskrižju z zakonom. Lastnik podjetja je človek, katerega imena in priimka ne vem niti črkovat, nek vzhodnjak. Bistvu vsega je, da kupiš čimvečji paket Basic, Advance, Premium za čimveč denarja... Premium paket je 1000€. Ko si v sistemu te pa začnejo izžemat. Pazi - verjameš ali ne - ponudijo ti Cherry Coine in verjeli ali ne to izmišljeno valuto ljudje kupujejo na veliko! Kar pa je najbolj bizarno - vse gre v tvojo penzijo!!!, od tega boš imel dodatno penzijo - to ti rečejo! Brez kakršnega koli papirja podpisa in podobno vse je elektronsko preko aplikacije! Ko nebo penzije koga boš tožil - onega vzhodnjaka?
Default avatar

Rok42

Se že vidi če bi on res tako služil nebi prodajal knjig za 20€ in vstopnine za 30€ enako kot pri kvotah za fuzbal ki se prodajajo za 10€ ce maš ti fix tekmo za 10x tok denarja nebi prodaju za 10€ pusti jih namiru naj taki ljude nastradajo če se ne zaveda pri tem da ni kle nič zavarovano in brez bancnik dokazil prek elektro karte potem res nevem kaj naj ti povem. Enako koda da bi rekli da bi kupili avto od neznanca za bitcoine in plačali prvi.
Default avatar

Trčeks

Kje bi jaz lahk kupil te čeri Kojne in dobil popust 25% pri zavarovanju? Jaz bi vse zavarovau pri čeriju pa poooln čeri Kojnov bi kupil. Prosim za kontakt v inbox. :) :) :)
Default avatar

rusjina

Ko sem prebrala tale vaša mnenja sem se malo zamislila. In sem šla ponovno preverjat zadevo saj ne bi rada ta kratko povlekla. In več ko preverjam in dlje ko sem vključena v projekt vse bolj sem prepričana da je stvar dobra in poštena. Pa ne bom dolgovezila in kogarkoli nagovarjala, samo tole bom napisala. Čas bo pokazal kakšen je v resnici CB24. Prepričana pa sem da se dobre stvari gradijo počasi in šele čez par let bojo vidni konkretni rezultati.
Default avatar

nateg2

zelo zanimljiva ta spletna stran ki dovoli take bedarije
Default avatar

Bobi224

Prosim oglejte si tale video.
Default avatar

crnčina

Eni ste res naivni....da bi vas vsaj fejst nategnili....da si boste zapomnili za cel life
Default avatar

Svasta ooo

nateg 24, kaj vse so vam obljubljali... Stotine električnih avtopolnilnic, neke svetovne osebe, ki bodo stale za vami in bo cel boom v Sloveniji, poceni elektriko, naaaaaj zavarovanja, nekaj za pojest, super čokoladice za zdravo pamet, desetine obljub in obljub in obljub... Od vsega vam je uspelo le eno, kot sponzor prit v prvo ligo nogometa v Sloveniji, vsaka čast!

Vsem naivnežem pa - raje se spravite delat in ne bit nategovani in nategovat druge, od kot se jemljete vsi ti naivneži??? Meni to ni jasno???
Čudi me le, da še vam niso začeli predavat, da je zemlja ravna...
Default avatar

Aktumed

Lepo prosim preden nasedete preberite knjigo od Denis Hovelja, ustanovitelja in idejnega očeta CheryBox24 - Revolucija soodvisnosti in če ste normalni, trezni, razumevajoči, je v vas malenkost psihologa - boste razumeli s kom in s čem imate opravka...
Človek se hvali s stvarmi, ko ti ob branju slabo postane - očitno so ga kriminalisti premalo obdelali.
Default avatar

Rusjina

Že dolgo se nisem oglasila, sem si vzela čas in dobro preverila vse kar je dostopno o vodilnih ljudjeh, podjetjih ki stojijo odzadaj, poslovnih partnerjih sistema, športnih klubih s katerimi sodelujejo, o tem kdo so lastniki podjetja Involta ki je najhitrjše rastoči distributer elektrike v Sloveniji, o razlogih zakaj resne zavarovalnice kot so Sava in Aliance imajo interes sodelovati v projektu, o tem da je Cherry box solastnik ene slovenske banke,...
Lahko rečem samo WOOOAAAUUU s tremi klicaji na koncu. In zadovoljna sem da sem stvar dobro preučila ne pa poslušala razne vsevede ki se imajo za full brihtne. Sedaj razumem marsikaj kar prej nisem in postalo mi je jasno da je projekt tako velik da ga moraš najprej dodobra spoznat da bi ga razumel. Prepričana sem da v nekaj letih ne bo Slovenca ki še ni slišal za Cherry box!!!
Default avatar

Sokiran

Zakaj govoriš tako dvoumno???
Niti vsega tega Cherry Boxa, Involte itd vlečejo isti ljudje! Od zavarovalnice Aliance jaz od njih, beri CB24 nisem mogel dobit zavarovanja kaj šekle ponudbe, seveda so opevali Aliance Aliance, ko sem hotel to Aliance so mi ponudili Savo, za manjšo vsoto sem si od Save zavarovanje "zrihtal" sam, samo rahlo iznajdljiv je treba bit...
Če delaš reklamo in omenjaš, da so solastnik ene Slovenske banke, potem navedi katere in približno kakšen delež.
Vse kar napišeš - škodiš skupnosti Cherry Box 24, zato raje...
Vse skupaj je lopovščina!!!, kjer peščica služi denar na račun množice, množica pa pobira drobtinice! PIKA