Med.Over.Net

Iščete delo, delavca?

Odgovarjajo: Moja zaposlitev = Optius

Dobro službo in dobrega delavca je vedno težko najti. Povejte svoje reference, bodite pošteni do sebe in drugih. Prostor namenjen iskalcem dela in delodajalcem, raznim vprašanjem v povezavi s pripravo CV-jev, motivacijskih pisem, iskanjem prostih delovnih mest, pripravo na zaposlitveni intervju in podobno.

Moja zaposlitev = Optius

mojaZaposlitev.si

nateg

Default avatar

Bulldog

Rusjina kaj je s teboj narobe? Vsak ko ima normalno zavarovanje ve, da 20 - 25% ne more nudit nihče! Zadeva je slišat zelo dobra - sem bil 101%, da v praksi ne deluje in jo preiskusil! Dodobra sem preučil sistem! Zadeva je lopovščina!, ampak se mi naivneži ne smilijo!, vsak si naj pri sebi zračuna, da je 1+1=2, ko bo znal živet s takšno osnovno operacijo in si preračunat to kaj opevajo pri CB24, bo...
Pri avtu zavarovanju mi niso mogli dat ugodnejšega zavarovanja kot slovenska zavarovalnica in ponudili so mi bistveno dražjo elektriko kot jo plačujem sedaj - kaj še lahko ponudijo? Popust preko naročevanja s Kitajske - Rusjina zresni se! in se zavedaj, ko boš nekoga v življenju zavedla s nekimi lažnimi 20 - 25% popusti, se ti pri nepravi osebi zna kaj zgodit!!!
Vsak, ki pa je prebrav knjigo, ki jo je napisal avtor CB24 pa bo videl, da je ta clovek navaden... Vsak ko je normalen, mu mora ob branju knjige postat slabo!!! Da se tipo hvali kako je s gotovino švercal, kako je imel vpade specialne enote na dom, kako je delal nezakonite stvari - če ti je to lahko mentor - moraš bit !"#$%
Lahko bi pisal 3 dni skupaj, ampak vsi naivneži, ki ste nasedli CB24 - vsak rabi šolo!, v življenju, bog vam pomagaj, da vas ta šola stane čim manj! Kako je že rekel Malek - "Boga ni jebemo boga". :)
Default avatar

Blazy

Absolutno je nateg!
Podjetje od aplikacije s katero "operiraš" ima sedež v Angliji, ker so pri nas podobne stvari v navskrižju z zakonom. Lastnik podjetja je človek, katerega imena in priimka ne vem niti črkovat, nek vzhodnjak. Bistvu vsega je, da kupiš čimvečji paket Basic, Advance, Premium za čimveč denarja... Premium paket je 1000€. Ko si v sistemu te pa začnejo izžemat. Pazi - verjameš ali ne - ponudijo ti Cherry Coine in verjeli ali ne to izmišljeno valuto ljudje kupujejo na veliko! Kar pa je najbolj bizarno - vse gre v tvojo penzijo!!!, od tega boš imel dodatno penzijo - to ti rečejo! Brez kakršnega koli papirja podpisa in podobno vse je elektronsko preko aplikacije! Ko nebo penzije koga boš tožil - onega vzhodnjaka?
Default avatar

Rok42

Se že vidi če bi on res tako služil nebi prodajal knjig za 20€ in vstopnine za 30€ enako kot pri kvotah za fuzbal ki se prodajajo za 10€ ce maš ti fix tekmo za 10x tok denarja nebi prodaju za 10€ pusti jih namiru naj taki ljude nastradajo če se ne zaveda pri tem da ni kle nič zavarovano in brez bancnik dokazil prek elektro karte potem res nevem kaj naj ti povem. Enako koda da bi rekli da bi kupili avto od neznanca za bitcoine in plačali prvi.
Default avatar

Trčeks

Kje bi jaz lahk kupil te čeri Kojne in dobil popust 25% pri zavarovanju? Jaz bi vse zavarovau pri čeriju pa poooln čeri Kojnov bi kupil. Prosim za kontakt v inbox. :) :) :)
Default avatar

rusjina

Ko sem prebrala tale vaša mnenja sem se malo zamislila. In sem šla ponovno preverjat zadevo saj ne bi rada ta kratko povlekla. In več ko preverjam in dlje ko sem vključena v projekt vse bolj sem prepričana da je stvar dobra in poštena. Pa ne bom dolgovezila in kogarkoli nagovarjala, samo tole bom napisala. Čas bo pokazal kakšen je v resnici CB24. Prepričana pa sem da se dobre stvari gradijo počasi in šele čez par let bojo vidni konkretni rezultati.
Default avatar

nateg2

zelo zanimljiva ta spletna stran ki dovoli take bedarije