Dobro službo in dobrega delavca je vedno težko najti. Povejte svoje reference, bodite pošteni do sebe in drugih. Prostor namenjen iskalcem dela in delodajalcem, raznim vprašanjem v povezavi s pripravo CV-jev, motivacijskih pisem, iskanjem prostih delovnih mest, pripravo na zaposlitveni intervju in podobno.
Pozdravljeni!
Iščem resno, zanesljivo osebo za čiščenje mojega stanovanja 1-3 na teden!
Ker sem redno zaposlena samostojna podjetnica, in sem veliko na terenu. Iščem resno zanesljivo Čistilko katera bi mi prišla 1-3 na teden počistiti stanovanje!
Plačilo po dogovoru, stanovanje je 2,5 sobno ( 70m2 )
Iščem osebo iz Maribora, saj zivim v Mariboru!
Pozdravljeni, moje ime je Tamara, stara sem 24 let, zivim v centru Maribora,trenutno brez sluzbe. Pripravljena sem na vaso ponudbo o delu, sem resna in delovna punca. Ce se niste dobili svoje kandidatke me prosim poklicite : 051-317-005, lp tamara
Spoštovana
ker nimam službe, opravljam 3 dni v tednu delo čistike gostinskega lokala. Ostane mi veliko prostega časa ki bi ga rada zapolnila z zaposlitvijo ali z delom. Sem iz Maribora, stara skoraj 60 let.
pričakujem odgovor
Majda
Vašega dela bi bila zelo vesela. Sem mamica dveh otrok, zato zelo dobro vem, kaj pomeni čiščenje )))po poklicu sem učiteljica, a trenutno brez službe, zato bi resnično rada nekaj zaslužila. Stara sem 30 let in živim v Mariboru na Teznem.
če še niste našli kandidatke se javljam. izkušnje s čiščenjem imam. trneutno čistim eno večjo družinsko hišo, tako da bi mi vaša ponudba prišla zelo prav.. sem pa iz maribora. info prosim na mail [email protected]
Pozdravljeni,sem iz Pesnice pri Mariboru,star 35 let in mamica 2 otrok,delam v dveh izmenah.Dodaten zaslužek bi prav prišel,če še niste našli kandidatke prosim pokličite 040/793 094.
Hvala Mojca
Iscem zensko srednjih let, ki bi nam bila pripravljena pomagati pri ciscenju in likanju.
Imamo stanovanjsko hiso v okolici Maribora. Cena po dogovoru.
LP Mari
išćem kakšno hišo ali stanovanje za čišćenje, lahko tudi likanje,okolica vrhnike,logatca,borovnice,horjula,dragomerja,dobrove,brezovice na telefonsko številko-051-227-776
Zaradi službenih obveznosti in nosečnosti iščem resno in zanesljivo osebo za pomoč pri čiščenju stanovanja (približno 70 m2, 2,5 sobno v Mariboru). Za več informacij me prosim kontaktirajte [email protected]