Forum: Težave in bolečine v hrbtenici

Bolečine v vratu, bolečine v ledveni hrbtenici, bolečine v nogah, stenoza, nestabilnost hrbtenice, anterolisteza, hernia disci - hernija diska in druge težave s hrbtenico vam lahko pomaga reševati strokovnjak.

Pozdrav moderatorju in forumu na pot

Odgovori Nova tema
Avatar Andreja 12 Mar 2018 11:28

Ob porastu bolezni in poškodb povezanih s hrbtenico in s tem povečane potrebe po strokovnih nasvetih, vam na srečo lahko predstavimo novega moderatorja, kirurga, ortopeda, ki bo svetoval vse v povezavi z: bolečine v vratu, bolečine v ledveni hrbtenici, bolečine v nogah, stenoza, nestabilnost hrbtenice, anterolisteza, hernia disci - hernija diska in o drugih težavah s hrbtenico.

Jan Vogler, dr. med je diplomiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani leta 2013. Svojo nadaljnjo strokovno pot je posvetil Ortopedski kirurgiji, kjer je s specializacijo pričel leta 2015 na Ortopedski kliniki v Ljubljani.

Posveča se predvsem težavam s hrbtenico, regenerativni ortopediji, preprečevanju nastanka težav in športnim poškodbam. Sodeluje s priznanimi strokovnjaki iz Slovenije in tujine, udeležuje se znanstvenih srečanj in je v stiku z svetovnimi novostmi v klinični praksi in industriji.

Vabljeni, da ga vprašate na nasvet.

Spoštovani dr. Vogler,
dobrodošli v ekipi strokovnjakov na Med.Over.Net.

***

Problemov ne bomo rešili z istim načinom razmišljanja, kot smo jih ustvarili.
Albert Einstein


Stojim Vam ob strani.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Jan Vogler 13 Mar 2018 20:06

Spoštovani uporabniki,

Z veseljem Vam bom poizkušal odgovoriti na Vaša vprašanja in Vas usmeriti na pravo pot razrešitve Vaših težav

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh