Med.Over.Net

Neplodnost

FERTILup tablete za veću plodnost

Default avatar

kate24

Poštovani, sa dečkom od travnja radimo na trudnoći ali za sada bezuspješno :-( ja već dugo godina imam problem sa policističnim janicima ali mi je ginekologica rekla da to ne bi trebao biti problem. Malo sam o temi neplodnost čitala na netu i u više navrata sam naišla na tablete za veću plodnost FERTILUP. Koje je Vaše mišljenje o tim tabletama jesu one dobre i da li bi mi ih Vi preporučili ?

Ima možda koja cura kakvih iskustva sa tim ili sličnom tabletama?

forum neplodnost.jpeg
(64.25 KiB)

Default avatar

Emdon2017

Poštovana,
Prije svakog liječenja neplodnosti treba ipak napraviti pretrage, treba vidjeti da li uopće imate ovulaciju. Ovisno o Vašoj dobi nakon toga se planiraju eventualno dodatne pretrage i liječenje.
Fertil up u Vašem slučaju ne pomaže.
Srdačan pozdrav
Default avatar

Emdon2017

Poštovana,
Fertil up tablete su od minimalne pomoći. Smatram da ako ne zanesete u naredna tri mjeseca treba utvrditi imate li ovulacije i plodnost sjemena.
Srdačan pozdrav
Default avatar

Ante86

Zanima me dali netko ima iskustva s ovim tabletama za muskarce? Prije tjedan dana sam radio spermiogram i broj spermija je uredu ali su jako slabo pokretni pa ako mi netko moze reci jeli ove tablete djeluju i mogu li pomoci?
Default avatar

Lucy1990

Ja jih trenutno koristim 4ti dan. O nekim rezultatima i iskustvu nemogu da pricam ali su 2 dana kako me bole jajniki. (Nemam menstruacije od 23.maja). Dali je to vezano za tablete, dali stize menstruacija... ko bi znao :) ali se nekako osecam puna energije. Sve 4 dane sam spavala puno (sa cim obicno imam problema) i probudim se posle duzeg perioda spremna na novi dan ...
Nadam se, da se M. Vrati sto prije. Tako i Vama zelim sve dobro. Lep pozdrav
Default avatar

maja zg

moj muz ima isto s tim problema, al nemamo pojma za te tablete. o cemu se radi?? jel pomazu sto?