Forum.Over.Net

Arhiv - prosti čas

Spoštovani, ta forum je zaprt za pisanje in je namenjen samo branju tematik s področja zdravstva. Tukaj lahko poiščete nasvet, v že odgovorjenih vprašanjih. V primeru, da bi želeli postaviti novo vprašanje, prosimo, da izberete področje, ki vas najbolj zanima in menite, da je najbolj primereno za vaše vprašanje.
Hvala za razumevanje.
http://med.over.net/forum5/viewforum.php?f=371

Poraz

Default avatar

jazzz::krt

ti pa si prfuknen..... sole je car

kaj je pa on zajebu uceri mi pa tut ni jasn. Povej kaj je res lahk ucer zajebu.
Default avatar

yami::krt

Vse mal poglej kako je igral(igrali),ti si prfuknen ce nis opazu ,carji so Jeseničani ne pa Sole.
Zakaj jih je pa prej celo leto prmagoval razen 1 tekme zdaj pa 2 zaporedoma izgubil ,sam sreča da ni se bolj zgubu.
Bedak na kubik
Default avatar

lasion::krt

yami jaz sem prepricana,da je tvoj sin najboljsi in da bo po tvojem naslednik kopitarja,vendar to kar ti pises je absurd. Ce si pac zafrustriran,ker tvoj ni igral je to bolano. Ce imas pa toliko jajc se pa podpisi pod tvoje besede. Ne razumem nekaterih starsev, ki so tako ozkogledni. Zal se tukaj motis. Imamo dva trenerja in ne vem od kje ti ideja,da je Nejc vodil tekmo oziroma jo je on izgubil. Kakor je meni znano ima eden cez napad in drugi obrambo. Jaz vem,da so bili otroci zelo zadovoljni cez celo sezono in ce ti kot stars trpis bolj kot tvoj otrok pojdi malo do kaksnega zdravnika in ti bo dal tablete za realnost. Mogoce pa le tvoj otrok ni na ravni tistega kot ti mislis da je. Ali se morda motim in se tebi in tvojemu sinu godi najvecja krivica na svetu? Po tem,ko se ti zalomi je najlazje kot anonimen nemocno pisati bedarije. Jaz sem ponosna na vse otroke,ker so pustili srce vceraj na igriscu in ponosna sem na oba trenerja tako Marjana kot Nejca. Ti yami pa malo premisli,ce je prav kar pises ali pa vsaj dodaj svoj podpis spodaj,da se bo vedlo kdo si.
Default avatar

Goalie#20::krt

Dobro, jaz tukaj res nevem kaj je mel Nejc za naredit v finalni tekmi? Noben od trenerjev ni igral namesto nas nikoli v sezoni, on sam ni nikoli premagal jesenic, to smo naredili skupaj. In za finale jima (z Marjanom) preprosto ni ostalo drugega kot da izbereta za na led najbolj zanesljive igralce in igralce, ki so se izkazali čez sezono. Vsak ki je gledal drugo tekmo pa ve, da smo se borili do zadnje sekunde! Včasih pač tudi usodo presreže nesreča, zato pa ni treba Nejca nič krivit.
Default avatar

yami::krt

A vidis k si bedak ,moj sploh ne igra ,ker ga nimam samo sem navijac Olimpije ,in je zalostno tako izgubiti po bedariji nekoga
Default avatar

jao ti yami::krt

to je cist glupo kr govoris, yami

za poraz smo krivi mi usi(trenerji in igralci)-ker ce nisi dojeu je glavno pr hokeju: team spirit!!!!in ekipa smo usi-od rezerv do igralceu-zato prosm mau skuleri...pa se to-ucerisni poraz je biu krivicn-ker smo dal use od sebe ampak nm pac ni slo....nemors zato krivit trenerja(predusem pa ne soleta).....trenerji so se celo sezono razdajal za ns(use sobote pa nedelje)-predusem pa sole k je delu tuki cist izklucno d bi nm kej dobrga prnesu-in nm tut je!!!!!!! ce si pa samo navijac kokr si prej reku pol pa sploh nimas pravice kle kr kol solit komu pamet!-pejt sam na led pa zber se 15 seb enakih pa probi pridt USAJ do finala!!!!!
Default avatar

živeli::krt

ej Yami, koj ***** morš ti guvort čez soleta. Če si tok pamtn ga pa ti zameni na trenerskem mestu. A veš kva bi naredu: USROV PA NČ UBRISU.
Default avatar

lizun::krt

glede na okološčine moje sožalje je pač tko da vedno ne zmaga najboljši
Default avatar

PREBER::krt

mah ej skoda besed za kr kol!!!!!!

usi vemo neki:
1)OLIMPIJA je najbolsi klub na svetu(Lj je metropola-sorry jesenice,mb,cele,...)
2) glede trenerjeu; usak sportnik bi si zeleu met taka trenerja k sta bla letos pr kadetih olimpije

tko d mislm d je brez veze kr kol se nakladat kle pa se kregat...pac olimpija ni mela srece u koncnici-d so dobri so pa med sezono pokazal

in je neumno se kr kol prerekat k s tem se nc ne res ampak sam preberte si se enkrat podrobno 1. in 2. tocko k sm navedu!!!!!