Forum.Over.Net

Arhiv - prosti čas

Spoštovani, ta forum je zaprt za pisanje in je namenjen samo branju tematik s področja zdravstva. Tukaj lahko poiščete nasvet, v že odgovorjenih vprašanjih. V primeru, da bi želeli postaviti novo vprašanje, prosimo, da izberete področje, ki vas najbolj zanima in menite, da je najbolj primereno za vaše vprašanje.
Hvala za razumevanje.
http://med.over.net/forum5/viewforum.php?f=371

pokal

Default avatar

Rozi.::krt

Kdo je pokalni prvak?
Se da kej rezultatov napisat?
Default avatar

MiBa20::krt

Pokalni prvaki za sezono 2005 so postali igralci HORJUL DINAMITOV!V finalu so premagali ekipo UTIK EBATTa s 4:1!Utik je celoten pokal odigral z le 4igralci + vratarjem!!!!V polfinalu so premagali celo ASA NAKLO s 3:2, poudaiti pa velja da so igralci Ase zadnji 2 minuti igrali celo 5-3 a jim ni uspelo izenačiti!Prvovrstno presenečenje pa so PIŠČANCI iz Postojne ki so najprej v prvem krogu odpravili Kr.Goro!!!!, v drugem Dolenjske Toplice!!, v četrfinalu Konjiške Yetije klonili pa so šele proti kasnejšim prvakom in to tesno s 3:2!!
Default avatar

J#99::krt

...ob tem pa še lahko dodamo, da če MiBa20 ne bi prejel štirih zadetkov v finalu, bi bil pokalni prvak Ebatt Utik, ki bi finale zmagal 1:0 ;))))
Default avatar

Lenko::krt

lol pwn3d:)
Default avatar

MiBa20::krt

čerto kva nj rečem...maš res!!Sicer smo pa dosegl ogromn tko da..pssssssssss :-)))))
Default avatar

Zaph::krt

Res svaka čast zvezi, da so se potrudil napisat tako izčrpno poročilo o pokalu. :S

Če sem dal en sam gol v zimski ligi v Lukovci pri porazu 1:10 sem bil še 3 dni na teletekstu... ;)
Default avatar

#21::krt

hahahahahahahhahahahahahahahahah
to maš pa prou ja, hahahahahhahahaha
Default avatar

Rozi.::krt

Ej Zaph - Car!
A maš spraulen na disku kopijo iz ttx(a), k si ga pretegnu pr porazu 10:1 (joke)
Ja, sej v globalu maš prou. Manjka še medijske podpore.
Pa sej pravijo da tut to bo. Dejmo jim še mal cajta.
Default avatar

Zaph::krt

Hmmm... cajt... Letos je 10 (!) let in-line hokeja.
Na prvem turnirju sploh, ki je bil na kotalkališču v Tivoliju in po katerem so se podile 4 ekipe, katerih igralci smo bili še čisti začetniki, je blo več publicitete. In od takrat gre samo še dol.
Default avatar

dt::krt

Termin pokala je bil total zgrešen. Kar precej igralcev je še imelo obveznosti na ledu in v tujini. Ekipe niso bile kompletne. Piščancem čestitam za borbanje na vsak pak. Pozna se jim da celo leto igrajo na rolerjih.Ekipe ki bodo imele igralce z ledu bodo imele prednost na večjih igriščih.Pokal ni bi realno stanje ekip.
Default avatar

starpiščanc::krt

ma pejte u rt kaj zdej bomo čakli vsaku letu igralce z ledu namest d bi blu državnu čez celu letu ah pa tu je že stukrt prežvečena štorija.

poglej državno druge lige v enmi fakin mesci se pravi 4 vikendi bo vsga konc alo tu je državnu al kaj.
Default avatar

WhiteMan::krt

spoštovanje!!!!!!!!!!
Default avatar

starpiščanc::krt

eeeeeeeee še neki
pa kašn šov je bil pokal ***** sm mislu d smo ku u ajmeriki novinarji tm novinarji tle nagrade od 5. do 1. mesta, pokali, d ne omenjm žura ku je bil n koncu.


ah dej ga no srt strpiščanc kaj blodš, n konci so ustali sam še dinamiti in piščanci in tu je tu brez blišča in vrišča mladih pohotnih navijačic, ampak z laško u roki smo zaključili ta patetični ups evforični pokal in si do ponovnega snidenja segli u roko z dinamiti.

lep dan želim vaš udani kokodajček piščanček