Med.Over.Net

ARHIV - zdravstvo

Spoštovani, ta forum je zaprt za pisanje in je namenjen samo branju tematik s področja zdravstva. Tukaj lahko poiščete nasvet, v že odgovorjenih vprašanjih. V primeru, da bi želeli postaviti novo vprašanje, prosimo, da izberete področje, ki vas najbolj zanima in menite, da je najbolj primereno za vaše vprašanje.
Hvala za razumevanje.
http://med.over.net/forum5/viewforum.php?f=467

Stanje po operaciji-GERB

Default avatar

iusfrajla

Pozdravljeni

Obračam se na vas, ker ma zanimajo določene stvari, ki so povezane s stanjem po operaciji.Pred tremi tedni sem bil pri vas operiran laparoskopsko. Ker je minilo že tri tedne me zanima, če je pravilno, da še vedno občasno občutim pekoč občutek ter, da imam bel jezik ca. že en teden. Ali je to stenje normalno ali pa bi se mogel oglasiti pri vas?
Moram vam povedati, da se strogo držim dietnih navodil (še vedno samo pasirana hrana brez ostrih začimb, sadne kašice, otroške kaše, ovsene kosmiče, brez cigret, kave,peciv in alkohola,...).

Hvala vam in lep pozdrav
Default avatar

markob

Spoštovani,

bel jezik pomeni, da ste izsušeni in morate povečati vnos tekočin. Da vas občasnoše peče, pa je posledica tega, da po antirefluksni operaciji deltekočin zastaja v požiralniku in to povzroča pekočo bolečino. Pričakujem, da izzveni v 3 tednih. Lep pozdrav Marko Bitenc
**************************************
mag. Marko Bitenc dr.med.
Tel:041 737 033
http://kirurska-ambulanta.si/
Default avatar

zlata tomše

zee
po laparoskopski operaciji želodca....pred 10 dnevi mi iz ust smrdi. zakaj in ali bo minilo?