Med.Over.Net

ARHIV - zdravstvo

Spoštovani, ta forum je zaprt za pisanje in je namenjen samo branju tematik s področja zdravstva. Tukaj lahko poiščete nasvet, v že odgovorjenih vprašanjih. V primeru, da bi želeli postaviti novo vprašanje, prosimo, da izberete področje, ki vas najbolj zanima in menite, da je najbolj primereno za vaše vprašanje.
Hvala za razumevanje.
http://med.over.net/forum5/viewforum.php?f=467

obisk patronažne?

Default avatar

podezelje

pozdravljeni!

ko sem zdaj prebirala vaš forum,sem zasledila,da ponekod pride patronažna tudi po 1. mesecu,ko se začne uvajat gosta hrana. je to povsod v sloveniji? moja mi namreč takrat ni nič omenila.hčerka bo naslednji teden dopolnila 17 tednov in ker je od rojstva na adaptiranem mleku,sem nameravala začeti z uvajanjem gh.imam seveda ogromno vprašanj.smem prosit,da pride patronažna na obisk?
hvala za odgovor
Default avatar

Milena

Obisk patronažne! Da te kap!

K našemu dojenčku je patronažna prišla, mislim, da trikrat, ampak to ni več tisto kar so včasih bile babice, ki so lepo skopale otroka, se z mamico in očijem pogovorile o otroku itd.
Danes ti pride patronažna, dodatno sprašuje mlade starše, ali bodo še kaj novega dogradili, rada bi videla tudi njihovo kopalnico, ker imajo mladi vedno nove ideje, in zadnji dan je nenapovedano obiskala tudi nas stare starše dojenčka, ki živimo v pritličju, in nas kar vpričo drugih prisotnih ljudi, ki so bili na obisku, vprašala, ali sva dedek in babica zdrava, ali imava kakšno bolezen, v isti sapi je povedala, koliko je v našem okolju težko bolnih ljudi, ki jih obiskuje, tudi nekaj imen je navedla, zanimala so jo tudi imena naših obiskovalk, potem pa je odbrzela k naši sosedi čez cesto, s katero smo že trideset let skregani. Haloooo?
Kako lahko zdravstvo pošilja svoje osebje, ki na terenu skrbi za bolne ljudi, še k dojenčkom? Sploh pa takšne, kot je bila naša patronažna.
SRAMOTA
Default avatar

mikimav

Takšnih patronažnih je kar nekaj. Sami imamo podobne izkušnje. Žal.
Default avatar

nejaaaaa

Naše izkušnje s patronažo so popolnoma drugačne!!!

Vsakič, ko je prišla, je umila oz. na koncu okopala dojenčka tudi nasvetov ji ni manjkalo, bila je več kot prijazna! Res same pohvale!

Lahko povem tudi ime Andreja iz Novega mesta!