Podpora pri uporabi forumov Over.Net

Odgovarjajo: Tropski pingvin

Pomagajte nam s svojim mnenjem izboljšati Med.Over.Net

Default avatar
Dovolite, da vas povabimo k izpolnjevanju ankete, ki je namenjena predvsem uporabnikom MedOverNet in tistim, ki splet uporabljate tudi za iskanje z zdravjem povezanih informacij.

Vaše mnenje nam je zelo pomembno, saj bo pripomoglo k razumevanju potencialov e-zdravstvenih storitev in posledično k razvoju kvalitetnejšega zdravstva. Vaša mnenja bodo tudi neposredno upoštevana pri načrtovanju delovanja Med.Over.Net.

Izpolnjevanje ankete vam bo vzelo približno 12 minut in je popolnoma anonimno in prostovoljno. Pri izvajanju raziskave sodelujejo strokovnjaki s Centra za metodologijo in informatiko (FDV, Univerza v Ljubljani) ter strokovnjaki z Onkološkega inštituta.

S klikom na povezavo lahko pričnete z izpolnjevanjem ankete: https://1ka.arnes.si/ezdravje2021

Hvala vsem za pomoč in sodelovanje!
Uredništvo Med.Over.Net
Priponke

anketa-naslovna.png
(35.04 KiB)

Default avatar
Škoda, ker se vsa vprašanja hkrati nanašajo tako na forume, na katerih odgovarjajo specialisti (in katerih odgovori so znanstveni, dokaj zanesljivi in uporabni), kot na tiste, na katerih večinoma pišejo uporabniki (ki so lahko tudi provokatorji ali prepirljivci).
Default avatar
in jih preusmerite na njihov del foruma. Obenem jim boste pomagali. Pa, seveda, ne trolajte , vsi vemo, kdaj, to je ustvarilo o tem forumu že zelo slabo mnenje pravih komentatorjev.
Ah, pa saj v resnici nočete nič spremeniti, a ne? Sam bla bla vas je.

Moderatorji

Tropski pingvin
gregorg E-posvet