Forum.Over.Net

Podpora pri uporabi forumov Over.Net

Odgovarjajo: Tropski pingvinDežurni hrček

Forum namenjen tehnični podpori pri uporabi forumov Med.Over.Net, predlogom za nove funkcionalnosti in izboljšave ter sporočila o napakah.
Za pisanje na tem forumu ne potrebujete prijave.

Tropski pingvin

gregorg

Dežurni hrček

polh_tine

Preden postaviš vprašanje, obvezno preberi!

Default avatar

gregorg

Ta forum je namenjen tehnični podpori pri uporabi forumov med.over.net.
Vprašanja povezana z zdravjem prosim zastavite na ustrezni zdravstveni posvetovalnici. Za te potrebe uporabite iskalnik forumov. V iskalno polje začnite pisati naziv specialistične ambulante in že po nekaj vnešenih črkah vam bo filter prikazal forume, ki so na voljov zvezi s to stroko. (npr. če potrebujete ginekologa vtipkajte "ginek", in iskalnik vam bo ponudil možnosti, ki so na voljo) Več črk kot vtipkate, bolj specifični bodo rezultati.

Primer

Slika

V kolikor imate tehnične težave, je ta forum pravi naslov. Pri opisu bodite čim bolj podrobni in obvezno vključite tip in verzijo operacijskega sistema (npr. Windows 10), tip in verzijo brskalnika (npr. Chrome 72), če je le mogoče in smiselno pa tudi odtis ali sliko ekrana, v kateri je težava vidna.
Na delovanje forumov imajo lahko vpliv tudi različni dodatki za brskalnike, predvsem adblockerji in dodatki za prilagoditve izpisa. Če se le da, vključite v vprašanje tudi podatke o slednjih.

Tako kot vi, imamo tudi mi radi prijaznost, zato vas prosimo za strpnost in vljudnost.

Hvala vam za razumevanje!
-------------------------------------------------
Gresak.net
Pesem.si

Moderatorji

Tropski pingvin
gregorg
Dežurni hrček
polh_tine