Forum.Over.Net

Podpora pri uporabi forumov Over.Net

Odgovarjajo: Tropski pingvinDežurni hrček

Forum namenjen tehnični podpori pri uporabi forumov Med.Over.Net, predlogom za nove funkcionalnosti in izboljšave ter sporočila o napakah.
Za pisanje na tem forumu ne potrebujete prijave.

Tropski pingvin

gregorg

Dežurni hrček

polh_tine

anonimnost

Default avatar

Sona.mm

Živijo. Že nekajkrat sem postavila vprašanje zdravnikom na zdravstvenih forumih. Me pa vedno zanima , ali imajo vaši zdravniki vpogled v ip številko, iz katere je bilo poslano vprašanje? Včasih namreč želim postaviti se kakšna dodatna vprašanja, mogoče se včasih nespretno izražam... Saj vemo da imate vi vpogled v uporabnike portala, vas pa vseeno prosim za iskren odgovor, ali tudi zdravniki vidijo ip številke oziroma ali se kdaj zgodi, da vas zaprosijo za ta podatek? Se vam zahvaljujem za za iskrenost. Lep pozdrav. Sonja
Default avatar

polh_tine

Lepo pozdravljeni,

zdavniki (moderatorji) nimajo dostopa do IP številke uporabnika.

Tine
Default avatar

gregorg

Pozdravljeni,
kot je že omenil kolega, zdravniki nimajo vpogleda v IP številko in jih tudi ne zanima (mnogi niti ne vedo, kaj je IP številka).
Glede posredovanja IP številke tretjim osebam nas - poleg naših lastnih etičnih načel - zavezuje tudi zakon o zaščiti osebnih podatkov. IP številk ne posredujemo nikomur brez pravnomočnega naloga sodišča. Izjema bi naredili kvečjemu v primeru, da bi obstajal utemeljen sum, da je neposredno ogroženo človeško življenje in da ga z razkritjem IP-ja pooblaščeni osebi, lahko rešimo.
Glede vaše anonimnosti na med.over.net vam torej ni potrebno skrbeti: anonimni ste toliko, kot želite biti.
-------------------------------------------------
Gresak.net
Pesem.si