Forum: Psihoterapija

Psihična stiska, odvisnosti, čustvene motnje, depresija, anksiozna motnja, OKM, motnje prehranjevanja, zlorabe, telesni simptomi (hitro bitje srca, bolečine, nihanje teže..., mejna osebnostna motnja, psihoze, vzgoja otrok in dileme, večji dogodki kot so poroke, rojstvo otroka, ločitve, smrti, pomoč in svetovanje ob življenjskih dilemah.

Kaj početi?

Odgovori Nova tema
Default avatar rabim nasvet 10 Feb 2017 03:28

Spoštovani,
stara sem 44 let, sem brezposelna zaradi zdravstvenih težav. Sicer živim s partnerjem. Otrok nimava. Dan je dolg in ne vem kaj bi počela. Prijateljev nimam, vsak ima svojo družino, obveznosti, izgubili smo stike. Doma opravim, kar je pač potrebno, grem ven na sprehod, tudi telovadim, čeprav neredno, ker se hitro utrudim, trgovina in to je to. Za kakšne tečaje nimam denarja. Kaj mi svetujete? Kako naj se razbremenim tega dolgčasa?
Hvala, lp.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Miha_Strukelj 16 Feb 2017 19:55

Pozdravljeni,

glede tega kaj bi lahko počeli vam ne morem svetovati. To je bolj vprašanje za vas. Kaj pa je tisto kar vas veseli? Kakšne želje imate? Glede prijateljskih odnosov - prijateljski odnosi se lahko spreminjajo in so včasih bolj, včasih manj intenzivni ali poglobljeni. So tudi odvisni od naše samoiniciativnosti in želja pri navezovanju stikov. Kako je vam s tem?

S prijaznimi pozdravi,

Miha Štrukelj, psihoanalitični psihoterapevt
---------------------------------------------------------------
Psihoterapija Štrukelj
Psihoanaliza in psihoanalitična psihoterapija v Ljubljani

http://www.psihoterapija-strukelj.si

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh