Med.Over.Net

Motnje hranjenja

Odgovarjajo: Ana Ziherl, dipl. soc. del.

O različnih vrstah motenj hranjenja: bulimija, anoreksija in prenajedanje. Za vse, ki ne najdejo izhoda iz problemov prehranjevanja, za svojce, prijatelje in bližnje. Svetuje Ana Ziherl, univ. dipl. soc. del., svetovalka za področje motenj hranjenja iz društva Svetovalni svet.

[email protected]
http://www.svetovalni-svet.si
FB: http://www.facebook.com/MotnjeHranjenja/?ref=hl.

Ana Ziherl , dipl. soc. del.

Ana Z.

Sodelovanje v raziskavi oz. pri magistrski nalogi o procesu okrevanja

Default avatar

Ana Z.

Oglasila se je študentka 5. letnika psihologije, ki dela magisterij na temo "Okrevanje pri motnjah hranjenja". Tu je njeno vabilo k sodelovanju:

"Ker je proces okrevanja mnogokrat dolgotrajen, želim v okviru magistrske naloge raziskati, kako proces okrevanja pri motnjah hranjenja doživljate oz. ste ga doživeli vsi, ki ste to »življenjsko lekcijo« že prehodili. Namen naloge je boljše razumevanje procesa okrevanja, s tem pa prilagoditev pomoči osebam, ki se trenutno z motnjami hranjenja še spopadajo.

Če si že okreval/a od anoreksije oz. bulimije, te toplo povabim k sodelovanju v intervjuju, ki bi trajal pribljižno eno uro, vsi podatki in rezultati pa bi bili v celoti anonimni in uporabljeni zgolj v namene magistrske študije. Pogovor lahko kadarkoli prekineš oziroma vprašanje preskočiš, če nanj ne želiš odgovoriti.

Za sodelovanje te prosim, da mi pišeš na moj elektronski naslov [email protected]."
Slika
S pozdravi,
Ana Ziherl