Med.Over.Net

Homeopatija

Odgovarjajo: Vesna Gorjanc, homeopatinja

Homeopatija je sistem zdravljenja, ki je nastal v Evropi pred dobrimi 200 leti. Lahko zdravi skoraj vsa bolezenska stanja. Najboljše uspehe ima pri boleznih, kjer ni hujših strukturnih okvar organov ali organskih sistemov.

Vesna Gorjanc , homeopatinja

Vesna_Gorjanc

Kava po homeopatskem zdravljenju

Default avatar

Zvrklja

Spoštovani, zaradi izcrpanosti organizma, strahov in izpuscajev po telesu sem dobila homeopatsko zdravilo (mislim, da je arzenik). Zdravilo sem morala jemati tri dni. V tem casu nisem smela piti kave. Po koliko casa lahko spijem kako skodelico? Zdravilo sem jemala do srede, 3.4. Ali se moram kavi odpovedati le med homeopatskim zdravljenjem ali se potem, ko s tem zakljucim? Tako se mi je lusta... poleg tega imam zelo nizek pritisk (100,/60). Kako pa je s kajenjem? V druzbi kdaj kadim, v casu jemanja homeop. zdravil nisem. Brala sem, da 15 min pred in po zauzitju zdravila ne smes kaditi. Imam prav? Caje, zobno pasto, cigumijev ne uporabljam oz. imam homeopatsko.
Hvala. Tjasa
Default avatar

Vesna_Gorjanc

Pozdravljeni,

kava, mentol, kafra... delujejo kot antidoti, to pomeni, da lahko izničijo delovanje homeopatskega zdravila. Homeopatsko zdravilo deluje kot informacija organizmu, da se začne vzpostavljati ravnovesje na telesni in duševni ravni hkrati. Pitje kave odsvetujem vsaj še nekaj mesecev po zaključku zdravljenja, ko se bo stanje uredilo in stabiliziralo. Pri vas gre za globljo težavo- izčrpanost, strahovi... zanima me, kako je delovalo to zdravilo, kdo vam ga je priporočil?
Če ste zdravilo jemali po navodilu zdravnika homeopata, ki vodi potek vašega zdravljenja, vam je verjetno priporočil, da pridete na kontrolni pregled... Svetujem vam, da se za več informacij obrnete še na svojega osebnega homeopata, v primeru, da vaš homeopat ni zdravnik, pa me lahko kontaktirate na GSM: 068 155 594.

Lep pozdrav,
Vesna Gorjanc, dr.med.

www.homeopatija-vesna.si

Moderatorji

Vesna Gorjanc , homeopatinja
Vesna_Gorjanc