Med.Over.Net

Homeopatija

Odgovarjajo: Vesna Gorjanc, homeopatinja

Homeopatija je sistem zdravljenja, ki je nastal v Evropi pred dobrimi 200 leti. Lahko zdravi skoraj vsa bolezenska stanja. Najboljše uspehe ima pri boleznih, kjer ni hujših strukturnih okvar organov ali organskih sistemov.

Vesna Gorjanc , homeopatinja

Vesna_Gorjanc

Sum na astmo

Default avatar

Milkica

Pozdravljeni, naš 4 letnik ima alergijo na pršico in arašide. Vsaka viroza mu "gre na pljuča", skoraj vedno dobi bronhitis s hropenjem, težkim dihanjem, pogosto zamašen nos, voden izcedek iz nosu...včasih ima tudi napade suhega kašlja ponoči ali tudi v kakšnem prostoru, kje je pršica tu dobi tudi solzne oči. Težav s kožo nima. Stalnega zdravila trenutno nima, moramo pa kar pogosto uporabiti ventulin. Imate mogoče kakšen predlog kako bi mu homeopatija pomagala? Se je mogoče kaj oglasiti pri vas? Ali lahko daste navodila in zdravila lahko kupimo v lekarni? Smo že kar obupani in iščemo vsaj kakšno rešitev za sina. Hvala za odgovor.
Default avatar

Vesna_Gorjanc

Pozdravljeni.
Stanje, ki ga opisujete, je s homeopatijo ozdravljivo. Pri diagnozi astme ali kroničnega bronhitisa imamo zelo lepe uspehe. V procesu zdravljenja s homeopatijo se v organizmu postoma vzpostavlja ravnovesje na telesni in duševni ravni hkrati, okrepi se imunski sistem ter postavi ravnovesje tudi na ravni hormonskega, živčnega in drugih sistemov.
Žal vam preko spleta ne morem svetovati, katero zdravilo bi vaš 4-letnik potreboval. Problem pri uporabi homeopatije je v tem, da nimamo samo enega zdravila za eno diagnozo bolezni. Bolniki z enakimi diagnozami in nekoliko različnimi simptomi dobijo povsem različna homeopatska zdravila.
Potreben bo natančen pogovor z zdravnikom homeopatom. Če se boste oglasili pri meni, si bom želela ustvariti celostno sliko o vašem otroku, zanimalo me bo tudi kaj rad je, česa ne mara, kako spi, je bolj topel ali ga rado zebe, na kaj je občutljiv, v čem je poseben, drugačen od drugih 4-letnikov….
Lahko me pokličete na gsm: 068 155 594.
Vse dobro in lep pozdrav,
Vesna Gorjanc, dr.med.
www.homeopatija-vesna.si

Moderatorji

Vesna Gorjanc , homeopatinja
Vesna_Gorjanc