Med.Over.Net

Homeopatija

Odgovarjajo: Vesna Gorjanc, homeopatinja

Homeopatija je sistem zdravljenja, ki je nastal v Evropi pred dobrimi 200 leti. Lahko zdravi skoraj vsa bolezenska stanja. Najboljše uspehe ima pri boleznih, kjer ni hujših strukturnih okvar organov ali organskih sistemov.

Vesna Gorjanc , homeopatinja

Vesna_Gorjanc

Homeopatska zdravila in boleče menstruacije

Default avatar

Lea75

Pozdravljeni!
Hči stara 17 let ima vsak mesec izredno močne in boleče menstruacije, na vsake toliko časa so neredne (menstruacijo dobi takoj po ovulaciji, 16-20 dan). Menstruacija ji traja tudi do enega tedna, zaradi bolečin pa mora na dan vzeti 1 do 3 ibuprofene, drugače ni na zdržat. Bili sva pri ginekologinji, ki nama je rekla da je to normalno, naredila je UZ in vse je bilo bp. Rekla je, da je pač ena izmed nesrečnic, ki ima boleče menstruacije. Pred kratkim mi je znanka omenila homeopatsko zdravljenje, češ, da sta se njeni hčerki popolnoma znebili bolečin in nerednih menstruacij. Zanima me, če je to primerno za mojo hči, glede na opisane težave.
Hvala za odgovor in lep pozdrav,
Lea
Default avatar

Vesna_Gorjanc

Spoštovani,

Ja, je primerno. S homeopatijo lahko pomagamo pri dismenoreji - boleči menstruaciji.
Je pa pri najstnikih včasih problem disciplina med zdravljenjem, ko se morajo odreči mentolu, kofeinu in snovem, ki antidotirajo homeopatska zdravila. Zato predlagam, da me vaša hči, v primeru, da se želi zdraviti s homeopatijo, sama kontaktira. To lahko stori preko e-naslova: [email protected].

Lep pozdrav in vse dobro,

Vesna Gorjanc, dr.med.
www.homeopatija-vesna.si

Moderatorji

Vesna Gorjanc , homeopatinja
Vesna_Gorjanc