Med.Over.Net

Homeopatija

Odgovarjajo: Vesna Gorjanc, homeopatinja

Homeopatija je sistem zdravljenja, ki je nastal v Evropi pred dobrimi 200 leti. Lahko zdravi skoraj vsa bolezenska stanja. Najboljše uspehe ima pri boleznih, kjer ni hujših strukturnih okvar organov ali organskih sistemov.

Vesna Gorjanc , homeopatinja

Vesna_Gorjanc

Cepljenje otroka in homeopatija

Default avatar

mama-4-5

Moj sin (26 meecev) je imel reakcijo na cepljenje, zdravnica nas je vzela resno. Dobil je eno žlico claritine, vendar po njem se stanje ni izboljšalo.Roka je zatekala, postajala trda, vroča... dala sem mu sulfur, že po prvem odmerku se stanje ni več poslabšalo, samo boljšalo se je.
Hvala za nasvet, ki sem ga lahko prebrala na forumu
Default avatar

Alys1

Vedno več je takih, ki svojih otrok ne cepijo. In prav je tako!
Default avatar

bodzolca

Alys1 je napisal/a:
Vedno več je takih, ki svojih otrok ne cepijo. In prav je tako!
Pogosto živim v iluziji, da izobraževanje lahko obrne ta žalostni trend. Na žalost ga najbolj učinkovito zaustavijo šele izbruhi bolezni. Na še večjo žalost prav otroci plačujejo ceno teh eksperimentov svojih staršev.
Default avatar

Allioness

@bodzolca - ne bom nič razpravljala, samo dala vam bom cca 500 strani študij za prebrat, kako aluminijevi adjuvanti povzročajo nevrološke okvare ter kako cepljenje z OMR sproži imunski odziv, ki povzroči prenos nerazporejenega aluminija iz prejšnjih cepljenj mimo krvno-možganske membrane direktno v možgane. Skratka približno 200 strani je samo linkov do študij, 300 strani pa obrazložitev. Ko boste prebrali vse te študije, pa se lahko oglašate dalje.
P.S. V navodilu za cepivo DTaP, katerega otroci prejmejo 4x do drugega leta je smrt kot stranski učinek napisan 1 na 50.000 - 100.000. Tako da, res ne vem od kjer vam ta anekdota 1 na miljon.


https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2782734/
---------------------
Hvala homeopatom, ker obstajate. Tudi moj otrok je regresiral po OMR za avtističnimi simptomi, danes po 3-eh letih stalnega razstrupljanja, je končno kolkor toliko zdrav. Še inkontinenco uredimo, kongitivno pa otrok končno napreduje namesto regresira. <3
Default avatar

Vesna_Gorjanc

Spoštovani,

hvala za vaše mnenje in opisano izkušnjo.
Res, da s homeopatijo lahko omilimo določene neželene stranske učinke in posledice cepljenja.

Lep pozdrav,
Vesna Gorjanc, dr.med., zdravnica homeopatinja
www.homeopatija-vesna.si
Default avatar

Freya79

Spoštovani.

Mene pa zanima, kakšno potenco zdravil Sulphur, Thuja in mogoče Nux vomica naj kupim kot preventivno lekarno - po cepljenju. In kako se zadeve lotiti z doziranjem, koliko ur pol tem - samo če so vidni stranski učinki ali v vsakem primeru? Hvala za odgovor.
Default avatar

Vesna_Gorjanc

Spoštovani,

navedli ste zdravila, ki se pogosto izkažejo za učinkovita, ko se soočamo s posledicami cepljenja. Katero zdravilo, v kakšni potenci in dozi bo potrebno po cepljenju, pa vam pove lahko samo zdravnik homeopat po natančnem individualnem pregledu človeka, ki je bil cepljen in kakšna je bila reakcija.

Vse dobro in pozdrav,
Vesna Gorjanc,dr.med.
www.homeopatija-vesna.si

Moderatorji

Vesna Gorjanc , homeopatinja
Vesna_Gorjanc