Forum: Homeopatija

Homeopatija je sistem zdravljenja, ki je nastal v Evropi pred dobrimi 200 leti. Lahko zdravi skoraj vsa bolezenska stanja. Najboljše uspehe ima pri boleznih, kjer ni hujših strukturnih okvar organov ali organskih sistemov.

skleritis

Odgovori Nova tema
Default avatar aj78 5 Sep 2017 10:45

Pozdravljeni

Pred 4 dnevi sem se zbudila z rdečim in bolečim očesom. Po prvi napačni diagnozi sem na očesni kliniki dobila pravo diagnozo....skleritis. Na revmatološke bolezni sem bila testirana pred 4 leti in takrat je bilo vse ok. Pravijo, da če se bo ponavljalo bom morala ponovno na teste. Sedaj pa me zanimajo še kakšni drugi vzroki za skleritis? Trenutno sem na dexametazonu v obiki kapljic. Zanima me tudi alternativno zdravljenje tega. Dexametazon pomaga, vendar imam občutek da se je zdravljenje zaustavilo, bolj ko ne da dexametazon drži vnetje pod kontrolo, ni pa čisto dobro. Seveda kapljice dajem šele 3 dan. Koliko časa se zdravijo te zadeve, alternativno zdravljenje in možni drugi vzroki za vnetje?
Hvala

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Sorodne vsebine:
Avatar Vesna_Gorjanc 26 Sep 2017 17:19

Vnetje beločnice oz. skleritis je kar zahtevna diagnoza za zdravljenje. Kortikosteroidne kapljice Dexametazon samo blažijo znake vnetja, na vzrok pa žal nimajo vpliva. Zato je smiselno, da vzporedno vključite tudi zdravljenje s homeopatijo, ki daje podporo celotnemu organizmu, da okrepi svoj imunski sistem in vzpostavi ravnovesje.

Vse dobro in lep pozdrav,
Vesna Gorjanc, dr.med.
www.homeopatija-vesna.si

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh