Forum: Homeopatija

Homeopatija je sistem zdravljenja, ki je nastal v Evropi pred dobrimi 200 leti. Lahko zdravi skoraj vsa bolezenska stanja. Najboljše uspehe ima pri boleznih, kjer ni hujših strukturnih okvar organov ali organskih sistemov.

Cepljenje otroka in homeopatija

Odgovori Nova tema
Default avatar mama-4-5 9 Maj 2016 19:39

Moj sin (26 meecev) je imel reakcijo na cepljenje, zdravnica nas je vzela resno. Dobil je eno žlico claritine, vendar po njem se stanje ni izboljšalo.Roka je zatekala, postajala trda, vroča... dala sem mu sulfur, že po prvem odmerku se stanje ni več poslabšalo, samo boljšalo se je.
Hvala za nasvet, ki sem ga lahko prebrala na forumu

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Alys1 1 Dec 2016 13:15

Vedno več je takih, ki svojih otrok ne cepijo. In prav je tako!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar bodzolca 23 Dec 2016 10:42

Prikaži citatAlys1 je napisal/a:
Vedno več je takih, ki svojih otrok ne cepijo. In prav je tako!
Pogosto živim v iluziji, da izobraževanje lahko obrne ta žalostni trend. Na žalost ga najbolj učinkovito zaustavijo šele izbruhi bolezni. Na še večjo žalost prav otroci plačujejo ceno teh eksperimentov svojih staršev.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Allioness 11 Jul 2017 17:43

@bodzolca - ne bom nič razpravljala, samo dala vam bom cca 500 strani študij za prebrat, kako aluminijevi adjuvanti povzročajo nevrološke okvare ter kako cepljenje z OMR sproži imunski odziv, ki povzroči prenos nerazporejenega aluminija iz prejšnjih cepljenj mimo krvno-možganske membrane direktno v možgane. Skratka približno 200 strani je samo linkov do študij, 300 strani pa obrazložitev. Ko boste prebrali vse te študije, pa se lahko oglašate dalje.
P.S. V navodilu za cepivo DTaP, katerega otroci prejmejo 4x do drugega leta je smrt kot stranski učinek napisan 1 na 50.000 - 100.000. Tako da, res ne vem od kjer vam ta anekdota 1 na miljon.


https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2782734/
---------------------
Hvala homeopatom, ker obstajate. Tudi moj otrok je regresiral po OMR za avtističnimi simptomi, danes po 3-eh letih stalnega razstrupljanja, je končno kolkor toliko zdrav. Še inkontinenco uredimo, kongitivno pa otrok končno napreduje namesto regresira. <3

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Vesna_Gorjanc 16 Jul 2017 13:17

Spoštovani,

hvala za vaše mnenje in opisano izkušnjo.
Res, da s homeopatijo lahko omilimo določene neželene stranske učinke in posledice cepljenja.

Lep pozdrav,
Vesna Gorjanc, dr.med., zdravnica homeopatinja
www.homeopatija-vesna.si

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Na vrh