Forum: Homeopatija

Homeopatija je sistem zdravljenja, ki je nastal v Evropi pred dobrimi 200 leti. Lahko zdravi skoraj vsa bolezenska stanja. Najboljše uspehe ima pri boleznih, kjer ni hujših strukturnih okvar organov ali organskih sistemov.

kronično vnetje mehurja

Odgovori Nova tema
Default avatar [email protected] 16 Jan 2017 15:12

Pozdravljeni!
Sem stara 65 let in imam že 5 let 3x letno vnetje mehurja in dobim antibiotik. V letu 2016 pa se je
stanje poslabšalo, 6x sem prejela antibiotik, nazadnje v novembru enkrat in decembra enkrat. Ker se stanje ni izboljšalo, vnetje se ponavlja, sem se odločila za obisk pri homeopatu/ni zdravnik/. Prejela sem Chantharis oti composto,Nitricum acidum,Pyrogenium. Zdravila sem natančno jemala po navodilu, vendar po 14 dneh ni bilo nobene spremembe. Uro test je pokazal številne bakterije in povišane levkocite. Ker sem se ustrašila, sem šla ponovno k osebnemu zdravniku, ki mi je zopet predpisal antibiotik. Stanje sedaj je zadovoljivo, test pokaže nekaj bakterij. Za podporo jemljem že eno leto zeliščne tablete Canefro vsak dan, ki nekaj časa pomagajo. V poletnem času nisem jemala teh tablet in je bilo vse dobro do novembra 2016, ko se je vnetje zopet ponovilo. Zaradi pogostega jemanja antibiotikov sem nazadnje še dobila glivično vnetje v nožnici, za kar sem dobila zdravila. Sem že vse porabila, vendar imam še bolečine v nožnici in spolovilu. Občutek je takšen kot pri vnetju mehurja. Pekoče in boleče uriniranje, bolečina v predelu mehurja in sečnice. Sem postala že zelo obupana in depresivna. Prosim, če mi lahko pojasnite, ali sem pri homeopatskem zdravljenju prehitro obupala in ali je možno pri mojih letih pozdravilti to kronično vnetje ali ga vsaj omiliti?Alimogoče vsete v okolici Celja za kakšnega dobrega homeopata?
Najlepša hvala za odgovor!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar jklemenc 27 Jan 2017 13:10

Pozdravljeni,
žal ste dobili preveč pavšalno in zato nedelujočo homeopatsko rešitev. Treba se je natančneje poglobiti v bolezensko motnjo in poiskati konstitucijsko, globoko delujoče homeopatsko zdravilo, ki vam bo dvignilo učinkovitost imunskega sistema.
V Celju lahko priporočim dr. Edito Arh, dela klasično in preskušeno homeopatijo in ker ni dolgo, kar je odprla prakso, vas bo lahko bržkone tudi hitro sprejela na pregled.

Lep pozdrav in vse dobro.

Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat
www.celostnozdravljenje.si

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh