Forum: Pokojninsko zavarovanje

Kakšna so dejstva o pokojninah, kako do boljše pokojnine, komu zaupati skrb za pokojnino, kako poskrbeti za dodatno pokojnino in svojo varnost ter s tem za varnost družine in druga s tem povezana področja so teme, o katerih se lahko posvetujete na tem forumu.

Imeti socialno pomoč in živeti v Bosni????

Odgovori Nova tema
Default avatar ceneje 28 Apr 2017 22:31

Prikaži citatreveži so je napisal/a:
Prikaži citatni ravno tako je napisal/a:
Prikaži citatni čisto tako je napisal/a:
S 300€ v Bosni nič prav fino ne živiš, preživiš že, ampak približno tako, kot pri nas s 600€.

Zakaj bi znižali pokojnino nekomu, ki ne živi v Sloveniji?
Če sem oddelala 40 let in grem živet v Indijo Koromandijo, sem si penzijo zaslužila in nihče ti tega ne bi smel nižat!
http://www.sveznan.com/bih/prosjecna-pl ... rcegovini/

Pozicije radnika u privatnom sektoru koji imaju najmanje prosječne plate su: građevinski radnik, vozač kamiona, konobar i šivač (178 evra), kuvar i advokatski pripravnik (184 evra), zavarivač (191 evro), stolar, recepcioner i novinar (194 evra).
In kako misliš da živijo? Še slabše kot pri nas z minimalcem! Tisti, ki živijo s starši, si delijo stroške i še nekako gre ali če imajo kaj zemlje, ostali so veliki reveži.
Z 200€ si v Bosni večji revež kot naši delavci s 500€.
Če bi res bilo tako hudo, ne bi bilo tega. Bi se izselili nazaj v Slovenijo.

http://volksgruppenv1.orf.at/slovenci/n ... 19153.htmlSarajevo - slika:orf
Slovenci v Bosni ustanovili svojo zvezo
Trenutno v Bosni in Hercegovini (BiH) stalno prebiva več kot 2.600 slovenskih državljanov, živi pa tam med 5.000 in 8.000 Slovencev ter njihovih potomcev. Zdaj imajo ti Slovenci lastno zvezo društev "Evropa zdaj".Organizirani so sicer v devetih slovenskih društvih, ki delujejo v Sarajevu, Banja Luki, Tuzli, Prijedorju, Zenici, Kaknju, Doboju ter Brezi in katerih redno delovanje ter posamezne posebne kulturne in druge projekte vsako leto v okviru rednega razpisa finančno podpira Urad vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu. V štirih društvih poteka tudi slovenski dopolnilni pouk, katerega omogoča Ministrstvo za šolstvo in šport Republike Slovenije.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar presodi 28 Apr 2017 22:34

viewtopic.php?t=7908386&utm_source=foru ... dneVsebine

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar čez Bavčarja ga ni ta hip 26 Maj 2017 14:33

Kolk enih hudih besed, če si delal imaš pokojnino, ki si jo zaslužil, če sprejemaš socialno ali si na zavodu ne boš nikdar imel pokojnino tako pač je, sama foušarija slovenska, Bavčarja poglejte kolk je nakradel, da mora revež vrniti 18 milijonov, kolk ima šele na računu sigurno 50 ali več milijonov, kaj se spravljate na boge ljudi, ki komaj preživijo, a zdej če pa ima hišo in vikend mu fino gre v življenju, dejte no mir, rajši odrihajte čez tajkune kradljive.......kar slabo mi je od vaših komenatarjev

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Na vrh