Med.Over.Net

Kako živeti z boleznijo ščitnice - Metuljčica

Imate težave, ki bi lahko pomenile ščitnično obolenje? Se zdravite zaradi motenj v delovanju ščitnice ali se soočate z diagnozo rak ščitnice? Bi želeli svoje izkušnje izmenjati z drugimi tovrstnimi bolniki, potrebujete spodbudno besedo in pogovor o bolezni? Svoje izkušnje z vami delijo člani društva Metuljčica.

POSTOJNSKA skupina za samopomoč

Default avatar

Zigana

Postojnska skupina za samopomoč bo imela svoja srečanja tako kot doslej, to je vsako prvo sredo v mesecu ob 18. uri v sejni sobi Kulturnega doma v Postojni, vhod iz Prešernove.

Pridite in spoznajte metuljčice, s katerimi se boste lahko pogovorili o svojih težavah in skrbeh ter zvedeli nekaj več o samih boleznih ščitnice.

Lepo vabljeni v našo sredino.


Magda Tomšič
Default avatar

tuzigana

Postojnska skupina za samopomoč vabi vse iz naše okolice, da pridejo na prvo jesensko srečanje metuljčic, ki bo to sredo 05.09.2012 ob 18. uri v prostorih Kulturnega doma v Postojni.

Pridite in se prepričajte, da poznavanje delovanja in obolenj ščitnice, povezano z izkušnjami, v veliki meri pripomore k lažjemu obvladovanju bolezni, s tem pa hkrati pripomore k našemu kvalitetnejšemu življenju.

Pridružite se nam.

Pozdrav vsem


Magda
Default avatar

tuzigana

Tudi v letu 2014 bo imela postojnska skupina za samopomoč redna mesečna srečanja vsako prvo sredo v mesecu ob 18. uri v prostorih Kulturnega doma Postojna.

Zanimive teme, ki jih obravnavamo, sodelovanje z ostalimi skupinami za samopomoč in drugimi sorodnimi društvi z našega območja, strokovna predavanja in izleti ter še vrsta drugih aktivnosti je zagotovo razlog, da se nam pridružite in se aktivno vključite v naše društvo.

Članarina za leto 2014 je 12 EUR.

Vabljeni v naše vrste.

Magda