Forum: Kako živeti z boleznijo ščitnice - Metuljčica

Imate težave, ki bi lahko pomenile ščitnično obolenje? Se zdravite zaradi motenj v delovanju ščitnice ali se soočate z diagnozo rak ščitnice? Bi želeli svoje izkušnje izmenjati z drugimi tovrstnimi bolniki, potrebujete spodbudno besedo in pogovor o bolezni? Svoje izkušnje z vami delijo člani društva Metuljčica.

POSTOJNSKA skupina za samopomoč

Odgovori Nova tema
Default avatar Zigana 3 Jan 2012 23:31

Postojnska skupina za samopomoč bo imela svoja srečanja tako kot doslej, to je vsako prvo sredo v mesecu ob 18. uri v sejni sobi Kulturnega doma v Postojni, vhod iz Prešernove.

Pridite in spoznajte metuljčice, s katerimi se boste lahko pogovorili o svojih težavah in skrbeh ter zvedeli nekaj več o samih boleznih ščitnice.

Lepo vabljeni v našo sredino.


Magda Tomšič

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar tuzigana 3 Sep 2012 23:01

Postojnska skupina za samopomoč vabi vse iz naše okolice, da pridejo na prvo jesensko srečanje metuljčic, ki bo to sredo 05.09.2012 ob 18. uri v prostorih Kulturnega doma v Postojni.

Pridite in se prepričajte, da poznavanje delovanja in obolenj ščitnice, povezano z izkušnjami, v veliki meri pripomore k lažjemu obvladovanju bolezni, s tem pa hkrati pripomore k našemu kvalitetnejšemu življenju.

Pridružite se nam.

Pozdrav vsem


Magda

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar tuzigana 6 Jan 2014 16:13

Tudi v letu 2014 bo imela postojnska skupina za samopomoč redna mesečna srečanja vsako prvo sredo v mesecu ob 18. uri v prostorih Kulturnega doma Postojna.

Zanimive teme, ki jih obravnavamo, sodelovanje z ostalimi skupinami za samopomoč in drugimi sorodnimi društvi z našega območja, strokovna predavanja in izleti ter še vrsta drugih aktivnosti je zagotovo razlog, da se nam pridružite in se aktivno vključite v naše društvo.

Članarina za leto 2014 je 12 EUR.

Vabljeni v naše vrste.

Magda

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh