Za ženske v stiski

Odgovarjajo: Maja FerbeSuzana Gliha Škufca, univ. dipl. soc. del.

Iščem prijateljico

Default avatar

sonce218

Pozdravljeni.
Sem zasledila, da na tem forumu sodeluje Varna hiša iz Gorenjske. Ta post je namenjen vam...
Vem, da so podatki o uporabnicah VH zaupne narave, pa vendarle... se lahko nekako dobijo informacije o eni ženski, ki je bila leta 2010 pri vas? Zelo me zanima kako se je njena zgodba razpletla. Tudi srečala bi jo rada, njena telefonska več ne obstaja, jaz pa sem tudi svojo menjala v tem času. tako, da sama do nje ne morem, ne vem kje začeti z iskanje, pa bom probala še tukaj.
Za karšenkoli nasvet, kako in kje dobiti informacije o njej, o njenem otroku, če sta ok in skupaj... bi bila zelo hvaležna.
Lp
Default avatar

MilenaŠ

Spoštovani,

Tako kot ste že sama omenila, so vsi podatki o uporabnicah, ki bivajo v varni hiši, tajni. Ne moremo vam posredovati nobene telefonske številke od katere koli uporabnice.
Mogoče poskusite navezati stik s še kakšno drugo uporabnico, ki je takrat bivala skupaj z vami v varni hiši in ima še stik s tisto s katero ga želite tudi vi.

Želim vam vse lepo in dobro
Lep pozdrav,

Milena, strokovna delavka v VHG
Default avatar

sonce218

Hvala za odgovor. Nisem jaz bivala v VH z njo, nekje drugje sem jo spoznala. Preko nobenega je ne morem poiskati, imam le to informacijo, da je šla v VH na Gorenjsko.
Tudi ni potrebna telefonska številka od nje, dovolj bi mi bilo, če bi le izvedela, ali je ok in če je otrok z njo. Hvala. Lp
Default avatar

Mateja D.

Spoštovani,

tajnost podatkov pomeni, da ne dajemo informacij o tem kdo biva oz. kdo je bival v varni hiši, razen institucijam katerim to moramo na podlagi zakona.

Lep pozdrav,


Mateja Debeljak
Mateja Debeljak
www.vsedobro.si
Default avatar

sonce218

Popolnoma razumem, iščem pač pot, kakšenkoli način, da izvem, kako je prijateljica danes. Ni mi vseeno, veliko razmišljam o njej. Zato sem se še tukaj oglasila...
Hvala za odgovore. Lp

Moderatorji

Maja Ferbe
Maja Ferbe
Suzana Gliha Škufca , univ. dipl. soc. del.
MDŠkofljica