Med.Over.Net

Za ženske v stiski

MLADOLETNA

Default avatar

kako zdaj

Ugotovila sem, da je hči imela spolno avanturo s 30 letnikom. Vse to naj bi se zgodilo 1x, pred 1 letom, ko je ona imala 15 let.

Naj povem, da sem bila najprej zelo razočarana, nato sem pomislila na spolno zlorabo. 30 letnik je že nekaj časa prijateljeval z njo (razumljiv, pozoren do nje), po določenem času jo je povabil na kavo, kjer je vse skupaj šlo predaleč.

Hči mi tega ni sama razkrila, to sem ugotovila slučajno. Pravi da do njega ne goji sovraštva. Po pogovoru je priznala, da je do spolnega akta prišlo.

Šla sem do tega moškega in mu razložila, kaj sem izvedela. Bil je čisto presenečen, pripravljen na pogovor. Vse zanikal, da do tega ni prišlo. Kasneje je dejal naj se še enkrat pogovorimo s hčeko, češ kaj si je pa zdaj izmislila.

Kako reagirati ?
Default avatar

Maja Ferbe

kako zdaj je napisal/a:
Pozdravljena!

Hm, ne vem kaj točno naj odgovorim. Sama bi imela pomisleke, če bi moja hči prijateljevala s toliko starejšim človekom. Zagotovo bi dobila lekcijo, da ni njen vrstnik, naj se ga izogiba. Verjetno bi jo tudi preverjala. Saj vemo vsi, da nikoli nismo preveč previdni. Sploh, ko gre za otroke, pa še toliko bolj.
Kaj sedaj storiti, ko je " škoda " že storjena?
Morda je prepozno za pogovor, morda ne ? To, kot mati ti veš najbolje. Vsekakor prepoved druženja s tem človekom ( Če je bilo enkrat, zakaj nebi bilo še enkrat? Prilika dela tatu ...), morda ovadba na policijsko postajo. Vsak po svoji presoji.

Srečno!
lp Maja - moderatorka na forumu za žrtve spolnih zlorab

~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~
Naj ti bo dan s soncem obsijan, z lepimi mislimi obdan in pozitivno naravnan
~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~