želodčna kislina
Lep pozdrav,
prvič imam težave z občutkom zatikanja hrane v grlu. Načeloma težav s kislino nimam, pazim samo ko jem stvari za katere vem da mi škodijo (npr. omejeni mlečni izdelki zaradi netolerance, omejene mastne stvari).
Od včeraj zvečer pa imam v grlu občutek zataknjene hrane. Občutka po kislem ni, nič me ne peče ali boli. Vzela sem Rupurut že 3x in sedaj 1x Ranital.
Zanima pa me ali naj čez 12 ur ponovno vzamem Ranital ali je boljša Nolpaza? Nikjer ne najdem informacij glede tega kaj je boljša izbira.
Hvala za odgovor.
Pozdravljeni,
obe zdravili zmanjšujeta nastajanje želodčne kisline, vsako na svoj način oz. na drugem prijemališču. KOnčni učinek pri samozdravljenju, ki naj traja do 1 teden, je enak. Razlike obstajajo, o tem mora kaj vedeti strokovnjak, vam niti ni treba.
LP!