Forum.Over.Net

Računalništvo, telefonija, internet in televizija

Računalniki, programi, tabele, televizijski programi, operaterji, mobilni telefoni, tarife, nastavitve, programska oprema, e-naprave in povezave, hitrost interneta, wifi, cene ...

računalniški servis - Ljubljana

Default avatar

jaooooo

Pa vsi napišejo kak so ti pa oni fajn pa sami sebe reklamirajo hahahahha :D
Default avatar

zadovoljna stranka

Predlagam hiter, dober in ugoden servis APLIKA , na Viču. Pridejo tudi na dom in uredijo zadevo super hitro in poceni. So zelo prijazni in delajo tudi za vikende in praznike.
Dodam še telefon: 041 633 777
Default avatar

CSI2611

Sem zasledu na netu, da računalniški servis PIARA Murgle center LJ. odkupuje rabljene računalnike, pa sem modela (lastnika Belič Aleš) poklicu, da mam tri prenosnike in docker, pravi prines bomo pogledal, ko sem prinesu, ga ni bilo tam, je delavec prevzel in popisal opremo, ter rekel, da me bo Belič poklical.Čez teden dni pokličem, se javi Belič, češ, da je bolan in se slišva, čez en teden spet pokličem, se javi in reče čez uro vas pokličem, tega klica ni bilo, delavci so se zgovarjali, da mu govorijo naj pokliče, vendar ne vejo zakaj tega ne stori.Po cca dobrih dveh mesecih nategovanja, se oglasim pri njemu, delavec ga pokliče in Belič pravi, da ga računalniki ne zanimajo, jaz računalnike poberem in jih nič hudega sluteč prodam vse tri na bolhi, kupil jih je možakar, ki se z računalniki ukvarja, nakar me čez dva dni pokliče in obtoži, da sem zamenjal RAM-e in trde diske z veliko slabšimi, kot so bili original v teh računalnikih, takoj sem se spomnil na Beliča, pokvarjenec je ven pobral kar se je pobrati dalo, nato mi je prenosnike vrnil.Evo tok od PIARE IN BELIČA v letu 2018!