Avto.Over.Net

Pomoč voznikom v prometu

Odgovarjajo: Luka Rupnik, vodja šole vožnje AMTK

Kako ravnati v prometni nesreči, kako se obnašati, če vas ustavi policija? Kako pridobiti vozniško dovoljenje? Ste izgubili vozniško dovoljenje, ne veste kakšen je postopek? Vas zanima postopek o prekršku ali potrebujete informacije? Želite vedeti, kaj je opozorilo, plačilni nalog, odločba, sodba ali drug akt izdan v postopku o prekršku.

Luka Rupnik , vodja šole vožnje AMTK

lukarupnik

Cpp A1

Default avatar

Motorist12593o3o

Pozdravljeni star sem 16 let in ze 3 krat sem padel na cppju. Pocasi izgubljam voljo in potrpljenje. Učim se po internetu resil sem vsaj 70 krat test, razumem krizisca...Ne razumem pa tega da dajo taka uprasanja kot so npr. Če vozimo z enim očesom kaj se zgodi: mozni odgovori; reakcijski cas je vecji, manjsi, vidimo blizje, vidimo dlje ipd. Kje ste se ostali naucili potrebno snov in v koliko poskusih ste opravili cpp? Hvala in LP.
Default avatar

lukarupnik

Pozdravljeni, potrebno znanje bi morali dobiti na tečaju cpp in iz knjig ter testov. Glede na problem predlagam, da ponovno obiščete tečaj cpp in še več reševanja testov z knjigo o cpp zraven, da sproti iščete odgovore, ki jih potrebujete. Med pogovori kandidatov sem dobil info, da, ko opravijo cca 150 pozitivnih testov doma, opravijo izpit iz cpp. Lp
******************************************
Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK
Litostrojska cesta 40a, Ljubljana
040/310-140, 01/518 13 56
http://www.prvaavtosola.si, [email protected]