Forum: Pomoč voznikom v prometu

Kako ravnati v prometni nesreči, kako se obnašati, če vas ustavi policija? Kako pridobiti vozniško dovoljenje? Ste izgubili vozniško dovoljenje, ne veste kakšen je postopek? Vas zanima postopek o prekršku ali potrebujete informacije? Želite vedeti, kaj je opozorilo, plačilni nalog, odločba, sodba ali drug akt izdan v postopku o prekršku.

Dvojnik potrdila o opravljeni prvi pomoči za pridobitev vozniškega dovoljenja

Odgovori Nova tema
Default avatar covfefe93 15 Jun 2017 19:34

Zdravo. Leta 2011 sem opravila izpit iz prve pomoči v okviru pridobitve vozniškega dovoljenja B, sedaj pa nameravam opravljati še izpit za motor. Po novem za pristop k izpitu zahtevajo tudi potrdilo o opravljeni prvi pomoči, ker vozniški izpit B menda ni več dokaz sam po sebi. Jaz sem potrdilo seveda čisto po žensko izgubila. Bila sem prepričana, da sem prvo pomoč opravljala na RKS OZ Ljubljana, kamor sem poslala prošnjo za izdajo dvojnika, ampak so mi sporočili, da me nimajo v registru. Ali kdo ve, kam se naj obrnem, da bi ugotovila kje sem delala prvo pomoč?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar lukarupnik 16 Jun 2017 10:06

Pozdravljeni, spomniti se morate kje ste delali izpit iz PP in na tisto območno združenje poslati vlogo za izdajo dvojnika. Tole po novem mi ni znano, da ne zadostuje veljaven v.d. Poizkušajte še na UE kje drugje, npr. Domžale, Vrhnika... Lp

******************************************
Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK
Litostrojska cesta 40a, Ljubljana
040/310-140, 01/518 13 56
http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh