Forum: Pomoč voznikom v prometu

Kako ravnati v prometni nesreči, kako se obnašati, če vas ustavi policija? Kako pridobiti vozniško dovoljenje? Ste izgubili vozniško dovoljenje, ne veste kakšen je postopek? Vas zanima postopek o prekršku ali potrebujete informacije? Želite vedeti, kaj je opozorilo, plačilni nalog, odločba, sodba ali drug akt izdan v postopku o prekršku.

Prometna nesreča in kritje stroškov

Odgovori Nova tema
Default avatar Nii 13 Jun 2017 10:34

Živjo.

Včeraj sem bila udeležena v "prometni nesreči". Na poti domov, je tik pred avto padla manjša skala, kateri se seveda nismo mogli izogniti. Takoj smo poklicali policijo, asistenco,... Po obravnavi in prijavi na zavarovalnici smo izvedeli, da stroške krije naš kasko. Zakaj moramo škodo kriti mi? Kdo je odgovoren za neurejeno varnost cest in za nastale podore na zelo problematičnih odsekih ceste, kjer kamenje in skale padajo cel čas in se na tovrsten problem opozarja že nekaj časa.

Hvala za pomoč.
Nii

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar lukarupnik 13 Jun 2017 12:08

Pozdravljeni, obrnite se na upravljalca ali lastnika ceste in podajte zahtevek za povračilo škode. Če se bo strinjal vam škodo povrnejo v nasprotnem lahko podate odškodnisko tožbo na sodišče. Lp

******************************************
Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK
Litostrojska cesta 40a, Ljubljana
040/310-140, 01/518 13 56
http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh