Ja, jaz imam s cemiotom tudi samo pozitivne izkušnje in popolnoma nobenih negativnih stranskih učinkov, saj je kolagen le beljakovina. Jemlem pa tudi vitaminske dodatke, še posebej vitamin D pozimi.Mintal je napisal/a: ↑
Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana
Odgovarjajo: Mito Šinkovec, prof. športne vzg. • Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano • Mario dr. Feelgood • Miloš Milošević, dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije
Rekreacija in zdrava prehrana sta ključni za oblikovanje telesa. Forum je namenjen vsem, ki se radi razgibavate, sproščate in ukvarjate s športom.
Mintal
Z mojim njihove kapsule jemlema že skoraj dve leti in nimam nobenih pritožb. Sicer imajo vsi nepoznavalci veliko za povedati po forumih, ampak se lahko o teh stvareh najboljše naučiš le, če poskusno naročiš paket.cekarka je napisal/a: ↑Gre za prehransko dopolnilo v obliki kapsul, kar je super priročno za jemanje in tudi učinkovito. Naročiš ga preko spleta - malo pobrskaj po njihovi spletni strani, boš vse izvedela...
Frada
Ja, jaz imam s cemiotom tudi samo pozitivne izkušnje in popolnoma nobenih negativnih stranskih učinkov, saj je kolagen le beljakovina. Jemlem pa tudi vitaminske dodatke, še posebej vitamin D pozimi.Mintal je napisal/a: ↑Z mojim njihove kapsule jemlema že skoraj dve leti in nimam nobenih pritožb. Sicer imajo vsi nepoznavalci veliko za povedati po forumih, ampak se lahko o teh stvareh najboljše naučiš le, če poskusno naročiš paket.cekarka je napisal/a: ↑Gre za prehransko dopolnilo v obliki kapsul, kar je super priročno za jemanje in tudi učinkovito. Naročiš ga preko spleta - malo pobrskaj po njihovi spletni strani, boš vse izvedela...