Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana

Odgovarjajo: Mito Šinkovec, prof. športne vzg. • Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano • Mario dr. FeelgoodMiloš Milošević, dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

pernaton gel

Default avatar

mima3

Pozdravljeni!
Slišala sem za Pernaton gel, ki da pomaga pri poškodovanih sklepih in vezeh. Ali se ga dobi brez recepta, koliko stane in kolikokrat na dan se ga uporablja. Najlepša hvala za odgovor
Default avatar

Mirko

Pernaton gel je res kar učinkovito mazilo. Jaz ga uporabljam ob kakšnih udarcih, zvinih ipd. Stane med 2.000 in 3.000 SIT. Kupi se ga brez recepta in uporablja po potrebi, lahko tudi večkrat dnevno.
Default avatar

how to help?

jaz sem imela poškodbo levega kolena, priporočil mi ga je travmatolog ... gel je res izvrsten ... priporočam ga tudi vsem tenisačem, ki jih boli hrbtenica ... je res vreden denarja :)
Default avatar

Mito

pernaton gel je res uporabna stvar. Odkar igram hokej poskrbim, da je zmeraj kakšna tuba doma. Vendar zavedati se moramo, da pernaton pomaga pri posledicah. V mojem primeru so to udarci. Če pa je bolečina posledica nekega športa, pri katerih ni prišlo do poškodb, pa kljub temu nekaj boli. Pa bi bilo bolj pametno da se lotimo vzroka in ne posledice. Mišica ali sklep boli ogoče zato, ker je gib napačen ali pa je mišica preslabotna. Torej če po tenisu zmeraj boli križ, se lotimo raje vzroka, kot da se vedno mažemo s kremo.
Mito Šinkovec
http://www.telodrom.com Center Telodrom
http://www.mito.si Mito stran
https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok

Moderatorji

Mito Šinkovec , prof. športne vzg.
Mito
Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano
Vesna Feelgood
Mario dr. Feelgood
Mario Feelgood
Miloš Milošević , dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije
Miloš Milošević