Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana

Odgovarjajo: Mito Šinkovec, prof. športne vzg. • Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano • Mario dr. FeelgoodMiloš Milošević, dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

Oblikovanje telesa s pomočjo nasvetov specialista kirurga

Default avatar

Andreja

Strokovnjaki pravijo, da je z oblikovanje lepega telesa pomembno pravilno gibanje in prehrana. Drugi dodajajo še počitek in spanje. Nato obstaja še vrsta drobnih praktičnih nasvetov, ki so nastali na osebnih izkušnjah. Včasih delujejo odlično, včasih ne.

Na Med.Over.Net si želimo, da ponujamo konkretne, uporabne, preverjene nasvete, ki zajemajo celotno sliko. Zato smo v svoje vrste povabili strokovnjaka, ki se z oblikovanjem telesa ukvarja takrat, ko nič od zgoraj navedenega ne deluje, oziroma za to obstajajo ovire, ki jih posameznik težko preseže.

Miloš Milošević, dr. med., je specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije, ki v ambulantnem centru https://www.estetika-milosevic.si, skupaj z ekipo strokovnjakov pomaga takrat, ko je potrebna celostna obravnava. Na forumu odgovarja na vprašanja kako oblikovati telo po masivnem hujšanju, kako se da odpraviti določene nepravilnosti, ki jih z vadbo ni mogoče, na kaj biti pozoren, ko razmišljaš o lepotni operaciji, o prednostih in tudi zadržkih.
Če imate vprašanje, vabljeni, da ga postavite ali delite svojo osebno izkušnjo.
***

Problemov ne bomo rešili z istim načinom razmišljanja, kot smo jih ustvarili.
Albert Einstein


Stojim Vam ob strani.

Moderatorji

Mito Šinkovec , prof. športne vzg.
Mito
Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano
Vesna Feelgood
Mario dr. Feelgood
Mario Feelgood
Miloš Milošević , dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije
Miloš Milošević