Forum: Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana

S preudarno prehrano in pravilno vadbo do zdravja, dobrega počutja in osebnega telesnega zadovoljstva. Forum za vse, ki se radi razgibavate, sproščate, ukvarjate s športom in imate kakšen konjiček.

Fitnes, kako začeti?

Odgovori Nova tema
Default avatar eMinistry 21 Avg 2017 20:00

Verjetno se nekaterim zdi naslov smešen ampak potrebujem nasvet. Telesne aktivnosti mi ne manjka, doma krepim predvsem roke, trebuh, hodim v hribe, imam zdrav indeks. Rad bi pa zadevo nadgradil. Do idealne teže mi manjka kakih 5kg, to bi dosegel z ustrezno prehrano in obiskovanjem fitnesa. Tam še nisem bil, in ne vem katere naprave in vaje bi sploh bile primerne za doseganje mojega cilja. Torej nekaj za roke, trebuh. Pri prehrani imam pa problem samo pri beljakovinah, ker jih malokrat naberem toliko kot priporoča tista aplikacija, čeprav je kalorij dovolj. Razmišljam o kakem pripravku za po treningu.

Lep pozdrav, hvala vam že vnaprej

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Mito 29 Avg 2017 13:48

Ne kompliciraj preveč. Če že greš na fitnes, potem se sprehodi čez vse naprave, ki jih imajo tam. Temu se reče krožni trening. Po parih tednih tedni bo vse bistveno bolj jasno. Na vsaki napravi je ponavadi tudi fotograifja z napotki kaj se na njej počne. Če boš to upošteval in zraven nekaj logike ne boš imel težav.

Mito Šinkovec
http://www.telodrom.com Center Telodrom
http://www.uspesnopodjetje.si/kdo-smo/ Uspesno podjetje
http://www.mito.si Mito stran
https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh