Forum: Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana

S preudarno prehrano in pravilno vadbo do zdravja, dobrega počutja in osebnega telesnega zadovoljstva. Forum za vse, ki se radi razgibavate, sproščate, ukvarjate s športom in imate kakšen konjiček.

Vaje z ročkami za celotno telo!!!

Odgovori Nova tema
Default avatar hejhej7493223 10 Jan 2018 22:33

Pozdravljeni, nameravam si kupiti 2x15kg težke ročke. Če mi lahko pomagate bi bil zelo hvaležen, potrebujem pa nekakšen seznam vseh vaj, ki vključujejo ročke. Za celotno telo seveda. Najlepša hvala!!!!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Mito 12 Jan 2018 10:16

Če želiš vaje za celo telo zato ne rabiš nič kupovat. Poguglaj pod convict conditioning.
To je zelo prikalden sistem, s katerim boš lahko napredoval. Razumem, da se sliši kot najbolj logična varianta kupiti ročke. Vendar potem boš moral kmalu kupiti težje in nato težje. Potem boš kupil še klop in benč in prej ko boš mislil bosta s kolegom že sestavljala kletko za počepe, ker drugač se itak ne da trenirat... Pa še potem vseeno nekaj manjka... To je zgodba od večine takšnih najstnikov, ki dovolj dolgo vztrajajo pri nekem cilju.

Naredi bolje že v štartu. Sicer bo potrebno nekoliko več dela, saj se boš moral ukvarjati biomehaniko, ampak bo to zate bolje. Bistveno lažje se je naučiti par vaj z utežmi, kar bo dobro morda samo na začetku.

Mito Šinkovec
http://www.telodrom.com Center Telodrom
http://www.uspesnopodjetje.si/kdo-smo/ Uspesno podjetje
http://www.mito.si Mito stran
https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh