Med.Over.Net

Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana

Odgovarjajo: Mito Šinkovec, prof. športne vzg. • Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano • Mario dr. Feelgood

S preudarno prehrano in pravilno vadbo do zdravja, dobrega počutja in osebnega telesnega zadovoljstva. Forum za vse, ki se radi razgibavate, sproščate, ukvarjate s športom in imate kakšen konjiček.

Mito Šinkovec , prof. športne vzg.

Mito

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

Mario dr. Feelgood

Mario Feelgood

Mario Sambolec je specializiran strokovnjak za prehrano in predavatelj Fitnes Zveze Slovenije. S svojo unikatno filozofijo Feelgood ruši stereotip klasičnega pristopa »fitnesa in diet« in utira nove smernice zdravemu odnosu do lastnega telesa ter uči o pomenu primerne vadbe ter prehrane za posameznika in njegov specifičen cilj. Kot trener za osnovno/specifično pripravo in svetovalec za športno prehrano ter uporabo prehranskih dopolnil vam svetuje na forumu Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa.

Kolagen

Default avatar

Glory5

Jaaaa, tale Medcoll je super:) Kupila sem 2 škatli, ki sem ju že skoraj porabila, tako da je čas za nov nakup.
Imam pa še eno prošnjo in hkrati nasvet:)
Preden sem kupila prvič sem jim pisala, če je možen kakšen popust in so mi odobrili 10% popusta za prvi nakup.
Tako, da vam svetujem, da jim pišete, so zelo prijazni:)
Kontakte dobite na njihovi strani http://www.medvital.si
Sedaj pa h prošnji:) Če bo katera dobila popust in bo naročala, iz okolice Kranja, bi prosila če se lahko priključim naročilu. No tudi v Lj se pripeljem:)
Če bo katera, prosim za kontakt v ZS.

Hvala:)
Default avatar

marjeticamarjetka

marjeticamarjetka je napisal/a:
cekarka je napisal/a:
Ta teden smo na dom prejeli reklamo za Cemio Gams kolagen in bon za brezplačno enomesečno terapijo.. Ga je še katera prejela? Neka nova zadeva, imajo tudi spletno stran in me malo firbec matra, da bi stestirala..
Tudi jaz sem prejela reklamo in že naročila preko njihove spletke... sporočim, ko/če opazim kakšne rezultate
Kot obljubljeno, se javljam glede Cemio Gamsa: Moram reči, da sem zelo zadovoljna in kar malo presenečena, da deluje - pri teh stvareh nikoli ne veš.. koleno, ki me je zaradi poškodbe pri teku bolelo, je sedaj v veliko boljšem stanju, sedaj grem večkrat lahko teč in koleno zdrži.. še vedno seveda pazim, da ne pretiravam, ampak razlika je res očitna. Sedaj sem naročila še paket za očeta, da še on sproba, saj ima težave s sklepi. Definitivno priporočam, enostavno za naročit in za jemat - ena kapsula na dan in to je to. Upam, da še komu pomaga.. LP
Default avatar

cekarka

Hvala, da si me spomnila na tole, marjetka :)
Sem čisto pozabila na Cemio gams reklamo, evo bom takoj naročila - prvi preizkus je baje brezplačen, tako da za izgubiti nimam nič. bom rekla še mami, da poiskusi, jo že nekaj časa dajejo kolena.. grem v akcijo :)
Default avatar

cekarka

Živjo, se javljam po nekaj mesecih.. Naročila sem za mamo, ki Cemio jemlje cca 2,5 meseca.. Pravi, da ji zelo ugaja in da opazi izboljšanje.. Sklepi niso več toliko zakrčeni, lažje jih razgiba in tudi bolečine ne čuti več. Zdaj sva videli, da imajo na spletni strani božično akcijo s popusti, tako da sva naročili še za očeta, mu bova podarili za praznike :) Hvala za nasvet in se še kaj javim, LP
Default avatar

marjeticamarjetka

cekarka, me veseli! upam, da bo tudi očetu pomagal! jaz še vedno jemljem, zdaj bolj kot preventivo, sem pa tudi očetu naročila, ker ima težave s koleni.. sva usklajeni :) javi, kakšni bodo odzivi. Lepe praznike :)
Default avatar

cekarka

Haha usklajeni sva pa res :) ja, oče je bi zelo vesel "božičkovega" darila in že pridno jemlje, mislim da je začel z novim letom.. Sam si nikoli ne bi naročil, tudi če je opazil, da je mama zadovoljna, tako da je bil vesel, da sva to naredili namesto njega :) Sporočim, kako bo.. LP
Default avatar

marjeticamarjetka

Uff, čas me prehiteva, ne morm verjet, da je že marec! U glavnem, sporočam, da je oče navdušen nad Cemio kolagenom in ga redno jemlje, zdaj že tam nekje dva meseca. Bolečine so manj intenzivne, sklepi bolj gibljivi in manj zakrčeni.. Imam plus pike, ker sem mu naročila hehe. Je probal že marsikaj, pa pravi, da mu to do sedaj najbolj ustreza. cekarka, kako je pri vas?
Default avatar

SimoncaLimonca

Kateri kolagen priporočate in v kakšni obliki ga je najbolje jemati?
Default avatar

cekarka

Odvisno, za kaj ga potrebuješ in kakšen način jemanja ti bolj ustreza... Maš take bolj "kozmetične" v prahu, ki so za kožo in lase, ali pa malo bolj "zdravstvene", ponavadi v kapsulah, ki poskrbijo za vse oz. najbolj za kosti, sklepe,..
Default avatar

SimoncaLimonca

Živjo, hvala za odgovor. Najbolje bi bilo, da "pokrije" čimveč in definitivno takšnega, ki ni le za lase in nohte.. Priporočate kakšnega?
Default avatar

hgezter5764

Kaj pa menite glede aparatov s katerimi naj bi tvorili kolagen in jih ponujajo v kozmetičnih salonih?
Default avatar

uporabnica44567

Dovolj je če samo uživaš hrano oziroma dodatke za tvorbo kolagena.Pa predvsem dosti ceneje prideš skozi kot pa da greš v kozmetični salon.Pa še druge pozitivne učinke in hranila za telo,ki jih potrebuješ vsebuje hrana.Tako da kozmetičnega salona ti toplo odsvetujem.
Default avatar

cekarka

SimoncaLimonca je napisal/a:
Živjo, hvala za odgovor. Najbolje bi bilo, da "pokrije" čimveč in definitivno takšnega, ki ni le za lase in nohte.. Priporočate kakšnega?
Jaz uporabljam Cemio Gams in sem zelo zadovoljna. Poznaš?
Default avatar

cekarka

Gre za prehransko dopolnilo v obliki kapsul, kar je super priročno za jemanje in tudi učinkovito. Naročiš ga preko spleta - malo pobrskaj po njihovi spletni strani, boš vse izvedela...