Forum: Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana

S preudarno prehrano in pravilno vadbo do zdravja, dobrega počutja in osebnega telesnega zadovoljstva. Forum za vse, ki se radi razgibavate, sproščate, ukvarjate s športom in imate kakšen konjiček.

Fitnes

Odgovori Nova tema
Default avatar Nesrecen otrok 20 Apr 2017 21:08

Pozdravljeni. Ze nekaj časa se ukvarjam sto zadevo in mi je zelo neprijetno. V uspredju je seveda pivski trebuh lepo okrogel in veliko opazen. Piva je nepijem v fitnes hodim in treniram borilne vescine vendar ne zgine in zgleda kot da sem nosec. Ker sem star 17 je to zelo neprijetno. Prosim za kaksen nasvet. Lp

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Nives Orešnik 25 Apr 2017 09:38

Pozdravljeni.
Najprej bi bilo priporočjivo najti vzrok napihnjenosti. Pri tem vam bi bolj kot trenerji na fitnesu lahko pomagal vaš zdravnik. Ali je vzrok prehrana, ali gre morda za kakšno drugo zdravstveno težavo. Vsekakor je dobro preveriti, za splošen trening v primeru, da ni zdravstvenih težav ali napačnega načina prehranjevanja pa vam predlagam, da redno izvajate tudi vaje za krepitev trebušnih mišic (globokih in površinskih). Če boste o njih povprašali na fitnesu, ki ga obiskujete vam bodo trenerji z veseljem pomagali, lahko pa se za več vprašanj obrenete tudi na forum ali name.

Če boste uspeli težavo rešiti, bomo zelo veseli, če se boste vrnili v forum in nam zaupali kako vam je uspelo.

www.nivesoresnik.com

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh