Med.Over.Net

Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana

Odgovarjajo: Mito Šinkovec, prof. športne vzg. • Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano • Mario dr. Feelgood

S preudarno prehrano in pravilno vadbo do zdravja, dobrega počutja in osebnega telesnega zadovoljstva. Forum za vse, ki se radi razgibavate, sproščate, ukvarjate s športom in imate kakšen konjiček.

Mito Šinkovec , prof. športne vzg.

Mito

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

Mario dr. Feelgood

Mario Feelgood

Mario Sambolec je specializiran strokovnjak za prehrano in predavatelj Fitnes Zveze Slovenije. S svojo unikatno filozofijo Feelgood ruši stereotip klasičnega pristopa »fitnesa in diet« in utira nove smernice zdravemu odnosu do lastnega telesa ter uči o pomenu primerne vadbe ter prehrane za posameznika in njegov specifičen cilj. Kot trener za osnovno/specifično pripravo in svetovalec za športno prehrano ter uporabo prehranskih dopolnil vam svetuje na forumu Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa.

iščem soplesalca

Default avatar

andrejaza

Sem ljubiteljica plesa. Približno šest let sem obiskovala družabne plese v klubski stopnji (standard in latinskoameriške plese). Sedaj obiskujem napredno skupino. Ples mi pomeni veliko. Iščem pa soplesalca, ki bi hodil z menoj na plesne vaje, pa tudi na preplesavanje ter ima veselje do plesa, občutek za ritem in za soplesalko. Imam 45 +, sem prijetne zunanjosti, visoka pa 176 cm. Vse, ki se najdejo tu notri, vabim, da mi pišejo na e-naslov: [email protected]
Default avatar

plesalka96

Iščem resnega plesalca argentinskega tanga. Bodi 55+ vsaj 180 cm visok, bolje vitek, ali normalne postave.
Pravijo takole, kdor enkrat zapleše argentinski tango, ga ne preneha plesati, to drži, sem osebno preizkusila.


Če te zanima, pridi jutri 20.02.2015 ob 21. uri v Tango šolo, letališka 29, Lj. ( www.//tangosola.si) na milongo in vilongo, kjer se boš seznanil s plesom za dušo in telo.
Za prvič je prost vstop.

Se vidimo!
Default avatar

plesalka123

iščem soplesalca za nedaljevalni tečaj salse in bachate v LJ (salso plešem ze 9 mesecev, bachato 4 mesece)....stara sem 41 let iz LJ.....izkusnje zazeljene ;)
mail : [email protected], prosim samo resni, M.
Default avatar

plesalecqw

Iščem plesalko za tečaj kakšne višje stopnje ali preplesavanje v Lj.
Javi se na [email protected]
Default avatar

_nitka_

Iscem soplesalca za zacetni tecaj druzabnih plesov v celju. Stara sem 26 let.
Default avatar

doga

Iščem soplesalko za tečaj družabnih plesov - Maribor.
Default avatar

plesalka40

še ena dobra plesalka išče dobrega plesalca :)

iz LJ+okolice, okrog 50

več na zs ([email protected])


lp
Default avatar

maribor 123

Pozdravljeni!
Prebrala sem vaš oglas.
Želela bi vedeti, ali ste že našel partnerko za ples? Ta ples tudi mene zanima ampak nimam partnerja.
Prosim za odgovor na e-mail naslov [email protected] .
Lep pozdrav!
Ana