Forum: Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana

S preudarno prehrano in pravilno vadbo do zdravja, dobrega počutja in osebnega telesnega zadovoljstva. Forum za vse, ki se radi razgibavate, sproščate, ukvarjate s športom in imate kakšen konjiček.

Šport in kila (hernia)

Odgovori Nova tema
Default avatar maruskaaa 16 Feb 2017 15:04

Pozdravljeni,

bilo je že veliko tem o kili, a so večina že vse zastarele, prav tako pa me bolj zanima naslednje. Kilo imam že kar nekaj časa in sicer zdravniki so komaj zdaj ugotovili, da je to verjetno res kila ingvinalno, dobila sem napotnico za kirurga in bo verjetno še nekaj časa trajalo, prej ko bom operirana - ČE sploh bom, namreč moja zdravnica trdi, da to ni nič takšnega in da marsikdo pač živi s tem in da ona na mojem mestu ne bi opravljala posega.
No, jaz si tega vsekakor ne želim in dokler se mi ta zadeva ne odpravi me zanima, če mi lahko nekdo, ki ima podobne izkušnje (kilo imam v dimljih) svetuje kako se lahko sedaj ukvarjam s športom. Jasno mi je, da dvigovanje uteži odpade, zanima pa me če škodijo tudi različne vaje z lastno težko kot so plank, skleci, trebušni, počepi? Zdravnica mi je rekla, da mi razne skupinske vadbe brez uteži ne morejo škoditi, ampak je že tudi rekla marsikaj kar ni držalo - zato sem se zatekla sem.

Hvala za odgovore že v naprej!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh