Knjižni molji in pravopis

Odgovarjajo: Nataša Purkat, univ. dipl. slovenistka in sociologinja kulture • mag. Gordana Rodinger, prof. slov. j. in zgodovine

obnova knjige

Default avatar
zakaj pa hčerka rabi obnove?
Default avatar
Rada bi če slučajno kdo ve, kakšno je sporočilo knjige Krive so zvezde? Hvala že v naprej!
Default avatar
kaj pa obnova o palcici
Default avatar
koalica je napisal/a:
Ne razumem zakaj pišete "smo prebrali, smo slabi v pisanju...". Razmislite za trenutek o tem ali je dolžnost vas ali vaše hčere,da prebere knjigo in napišem obnovo. Po čtivu sodeč, je vaša hčerka v 9. razredu OŠ in bi morala biti samostojna VSAJ toliko, da sama prebere knjigo in o njej napiše obnovo. Če ji je že to takšen problem, da morate vi iskati po spletu zadeve zanjo potem nevem kako se bo znašla v bodočem življenju. Zdaj pa sporočilo vsem mamam,ki pišejo naloge za svoje otroke, ker mislijo, da je to zanje najboljše: A boste ve tudi z njimi , ko bodo pisali test, ali spis, ki se ocenjuje? Pomislite vendar kaj storite s tem, da pišete nalogo zanj, svojemu otroku! Naučil se ne bo NIČESAR, le tega, da jim boste ustregle v vsaki želji. Za to se ne čudite, ko bo prišel otrokn domov z nezadostno oceno in ne kličite razrednikov, tarnajte o tem koliko se je vaš otrok učil,m ker se ni učil on, ampak vi!
Default avatar
ali lahko prosim izvem obnovo v 5 povedih knjige srebro iz modre spilje
Default avatar
fascinira me optimizem otrok, ki tukaj iščejo obnove, čeprav je bilo že najmanj 10x napisano, da iz tega kruha ne bo moke.
Default avatar
Zanima me, če je gdo našel obnovo knjige Materino darilo (Britney Spears)
Default avatar
Zivijo ali morda kdo pozna kaksno zanimivo knjigo z zalostno vsebino. Te so moje najljubse. Ce jo kdo pozna bi prosila za obnovo malo bol natancno da bi videla ali mi je vsec hvala vam ze v naprej. Zacela sem brati tudi knjigo Punce za znoret in je nisem dokoncala na zalost ce kdo pozna to bi prosila se za obnove se za to hvalaaa!
Default avatar
Ančka je pokazala nekoliko več izvirnosti pri iskanju obnov, kot ostali. Ančka čestitam, kar tako naprej, morda te nekoč zanese celo v politiko ...
Default avatar
gumpec je napisal/a:
Bravo gumpec!
Default avatar
Hey!!
Lahko ti pomagam samo pri obnovi Mali princ. Zgodba govori o dečku, ki je na osamljenem planetu z svojo vrtnico. Nekega dne pa Mali princ odidide s planeta saj bi si rad poiskal prijatelja in si ogledal še druge planete. Tako obicšče kralja,trgovca,.... Nato pa pride na zemljo kjer spozna lisico in z njo se spoprijatelji. Tako jo Mali princ zapusti saj je eno leto minilo in se mora vrniti nazaj na svoj planet k vrtnici, lisica pa mu pove še skrivnost KDOR HOČE VIDETI, MORA GLEDATI S SRCEM, BISTVO JE OČEM NEVIDNO. Ko odide med potjo sreča letalca, ki je doživel nesrečo v sahari in mu letalo ni delalo. Skupaj sta poiskala vodo, Mali princ pa mu je tako povedal svojo zgodbo. Tako naslednje jutro ko se latalec zbudi vidi letalo popravljeno. Mali princ pa se na žalost ni moral vrniti nazaj na planet saj ni znal leteti, niti ničesar. Tako je odšel do kače. Ta ga je pičila. Letalcu je bilo zelo hudo za majhnega dečka saj sta bila zelo navezana, Mali princ pa mu je preden ga je pičila kača še povedal, da ga bo vedno gledal iz svojega planeta saj KDOR HOČE VIDETI MORA GLEDATI S SRCEM, BISTVO JE OČEM NEVIDNO!!

Upam, da sem pomagala!!
Default avatar
Zdravo
Prosim vas za obnovo knjige Pink in Superzvezda od pisateljice Janje Vidmar. Hvala!
Default avatar
karmenS je napisal/a:
ja prosim nujno rabiva..[/quote]

Pojdita v knjižnico, knjigo preberita in jo napišita. Kaj, a zaj bo vsak ko bo imel nekaj za prebrat šel na forum, tam prebral obnovo pa je??? Ne.
Default avatar
Zanima me če ve kdo obnovo knjige jacqeline wilson poredne punce Lp
Default avatar
Ali mi lahko PROSIM kdo pove kakšen vir na intrnetu od obnove KOŠARKAR NAJ BO!
Default avatar
Zivjo,
Nujno potrebujem obnovo knjige Enajsta ovira ime pisatelja Ivan Sivec
Default avatar
poglej si film ane?

Moderatorji

Nataša Purkat , univ. dipl. slovenistka in sociologinja kulture
Nataša P
mag. Gordana Rodinger , prof. slov. j. in zgodovine
Gordana Rodinger