Knjižni molji in pravopis

Odgovarjajo: Nataša Purkat, univ. dipl. slovenistka in sociologinja kulture • mag. Gordana Rodinger, prof. slov. j. in zgodovine

spletno branje

Default avatar
Drage monovke in monovci... berete kaj po spletu? v tem času, ko so knjižnice zaprte sem odkrila čudovit pripomoček. Reče se mu BIBLOS. Zastonj izposoja e-knjig in na moji tablici deluje odlično, moram res pohvalit... kaj pa kakšne bloge? kolumne?

sama berem kdaj kakšne kolumne v dnevniku, če je kaj zanimivega. ali pa kakšne bloge, prebiram redno. dolgo sem spremljala www.had.si pa mi zadnje čase ne odgovarja več toliko. pred kratkim mi je kolegica priporočila www.mi-tja.si očitno gre za nekaj novega in deluje kar obetavno, njegove objave so zelo berljive in vsako požrem sproti :) sem se kar naročila na nove objave, da dobim obvestilce na mail. Priporočam :)

Kaj pa vi?
Default avatar
Niti ne.
Biblos mi je nonstop nagajal, zato sem ga odstranila iz tablice in telefona. Imamo Kindle pri hiši, vendar ga jaz ne uporabljam.
Kupila sem si Čarobno črevesje na e-emka.si. Brala sem ga na tablici, ampak ga še nisem prebrala do konca.
Da so knjižnice zaprte, me ni motilo. Ker sem malce spremenila svoje mišljenje glede knjižnic. Nisem včlanjena v nobeno knjižnico (ups). Po novem knjige kupujem. Če si jo zaželim, in da si jo dolgo želim, si jo kupim. Pač našparam denar, ali pa če imam kakšen 'dodatek' (dohodnina, regres), gre nekaj tudi za knjige. Sedaj že dolgo nisem kupila nobene knjige, vse 'ta nove' sem že prebrala. Imam pa že nov seznam za nabavo.

Moderatorji

Nataša Purkat , univ. dipl. slovenistka in sociologinja kulture
Nataša P
mag. Gordana Rodinger , prof. slov. j. in zgodovine
Gordana Rodinger