Forum.Over.Net

Knjižni molji in pravopis

Odgovarjajo: Nataša Purkat, univ. dipl. slovenistka in sociologinja kulture • mag. Gordana Rodinger, prof. slov. j. in zgodovine

Bookdepository

Default avatar

Moleskine

Iščem Moleskine beležke s pikčasto notranjostjo in pri nas nisem našla pravega oz. so za primerljive cene ful višje. Našla pa sem ugodnega tukaj https://goo.gl/7Gd36U Sedaj pa me zanima ali je že kdo naročal iz te strani? Verjamem, da ja, ker imajo res veliko zbirko knjig tudi pa kot zgleda tudi brezplačno poštnino. Kako hitro pride pošta v Slovenijo?
Default avatar

Res je tako orig

U si me spomnila na to stran, ja sem naročala pred leti. Vedno prišlo hitro in bp.
Default avatar

mene tudi

Res je tako orig je napisal/a:
Hehe tudi jaz sem se zdaj ponovno spomnila na to stran. Še dobro, da koga kdaj zanima in povpraša tukaj, da se spomnimo na te zadeve :) Se priključujem zgornjemu odgovoru, hitro in bp.
Default avatar

ahjajaa

jaz ves čas naročam knjige na Book depositoryju, brez poštnine je, malo pa traja, da pride, ponavadi kakšnih 14 dni. super stran
za moleskine poglej še na mimovrste, imajo tudi
Default avatar

jaz mam tudi tega

Tudi jaz sem tega iskala s pikčastimi stranmi in sedaj dobila :) Predvidevam Bullet planer zadeva?
Default avatar

kar redno

Pri nas kar redno naročamo zi bookdepository. Cene so mogoče malenkost višje kot drugod (npr. Amazon), ampak je brez poštnite.

Dostava pa ni ravno hitra, kakšen teden zagodovo, lahko pa tudi 10 ali 14 dni.
Default avatar

vsake toliko

Vsake toliko kaj narocim. Moje mnenje je enako kot zgoraj. Malo drazje kot Amazon, a je zato postnina ze vkljucena. Nikoli nobenih problemov, ce odstejes, da je dostava pocasnaaaa a a a.
Default avatar

Meni je všeč

Meni je ta stran zelo všeč, saj na njej dobim številne knjige glede osebne rasti, time managementa ipd. tem, ki me zanimajo. Pri nas je veliko težje, plus tega so pri nas te knjige kar držaje, če primerjam z Emko, ki ponuja tudi knjige v angleščini. Priporočam!
Default avatar

Rok-1

Book depository?

Tudi jaz kdaj kaj kupim tu... dostava cca 10 dni.
Default avatar

uporabno

Ta stran je super, ker do sedaj nisem imela nobenih težav. Dobiš pa dejansko vse kar potrebuješ tudi od strokovne literature. Nazadnje sem kupila ene ful fajne knjige za učenje angleščine, morem malo ponovit znanje :D
Default avatar

redno

Sicer skoraj vsak mesec kaj kupim na BD, ampak tole pa naročam preko ali expressa. Biiiiiiiiiiiiiiistveno ceneje in do sedaj še vedno vse bp. Sem pa naročala že vse živo.
Default avatar

A Red Queen

Jaaaaa... Super stran!! Res ni da ni kaj vse ne dobiš, predvsem za tiste, ki nam tuji jeziki niso problem. Jaz sem ravno včeraj prednaročila novo knjigo iz serije Red Queen <3 <3 https://bit.ly/2GVtSdM Ceneje so kot pri nas in še brez poštnine.

Moderatorji

Nataša Purkat , univ. dipl. slovenistka in sociologinja kulture
Nataša P
mag. Gordana Rodinger , prof. slov. j. in zgodovine
Gordana Rodinger