Knjižni molji in pravopis

Odgovarjajo: Nataša Purkat, univ. dipl. slovenistka in sociologinja kulture • mag. Gordana Rodinger, prof. slov. j. in zgodovine

paasilinna- deset prisrčnih trmoglavk

Default avatar

krenass

Glede na letošnjo poletno reklamo, sem si pod nujno priskrbela Deset prikupnih ali prisrčnih trmoglavk in Babica pošilja pozdrave in se opravičuje ter Tu je bila Britt Marie.

hja. totalno razočarana na prvo, kjer 60-letnih podira deset žensk, skrajno žaljivo napisano in totalno brezvezna zgodba...jezik ravno tako.
Druga knjiga o babici, ki takoj na začetku umre..nekaj pametnih sem našla v tej, vendar ni tak presežek kot so obljubljali.
Tretja še najboljša, o ubrisani (malo preveč 'počiščeni' stari ženski, ki jo mož vara in ona končno odide ... smešna, zabavna, recimo, da je bila za na plažo..Drugi dve pa odsvetujem...

AJA; ŠE ENA, KATASTROFA od knjige: HIŠA!!!! idiotsko pisanje in vsakdanje butasto, nikakršna umetnos spisati tako knjigo, ki je popolnoma bedna... na koncu vsi zadovoljni, da spijo in živijo v uti na drevesu....kakšna globina:)
Default avatar

Kerstin

Točno to sem si mislila sama pri Trmoglavkah - in odnehala že po koncu 3. poglavja.

Knjiga Babica ... pa me je sproti tako žalostila, obenem pa me tudi slog ni pritegnil, da sem jo odložila na tretjini. (Niti "skrivnost" me ni dovolj vlekla, da bi brala naprej.)

Sicer pa te vabim, da vtise o knjigah objavljaš v sprotnih mesečnih temah (Avgusta beremo, Septembra beremo ...).

Moderatorji

Nataša Purkat , univ. dipl. slovenistka in sociologinja kulture
Nataša P
mag. Gordana Rodinger , prof. slov. j. in zgodovine
Gordana Rodinger