Med.Over.Net

Pravni nasveti

Odgovarjajo: Pavel Zajc, pravnik

Nasvet odvetniške družbe za vprašanja s področja družinskega, dednega, delovnega, nepremičninskega, pogodbenega, odškodninskega, kazenskega in gospodarskega prava.

Pavel Zajc , pravnik

Odvetnik Pavel Zajc

Odvetnik Pavel Zajc je po uspešnem študiju na Pravni fakulteti v Ljubljani diplomiral z diplomsko nalogo z naslovom “Ugotavljanje materialne resnice v pravdnem postopku”. Po opravljenem pripravništvu v podjetju in na sodišču je uspešno opravil pravosodni izpit, nato pa se je odločil za opravljanje odvetniške dejavnosti in odprl svojo odvetniško pisarno. Pri opravljanju odvetniške dejavnosti se odvetnik zaradi ves čas relativno hitro spreminjajoče zakonodaje, ustrezno izobražuje in sledi temu ustrezni sodni praksi. Odvetniku pri delu asistirajo sodelavci z univerzitetno pravno izobrazbo, v posebej in izredno zapletenih primerih pa posebej angažirani zunanji ozko specializirani strokovnjaki z različnih področij. Odvetnik Pavel Zajc pri delu uporablja poleg slovenskega, tudi angleški, nemški, srbski in hrvaški jezik. V odvetniški pisarni se na podlagi izkušenj in strokovnega znanja odvetnika ukvarjajo s civilnimi, gospodarskimi, delovnimi, prekrškovnimi in kazenskimi zadevami. Na civilnem področju je še posebej specializirana za odškodninske zadeve in za sestavo vseh vrst pogodb. Na gospodarskem področju pa je specializirana za postopke izvršb, gospodarskih sporov, za postopke ustanovitev in prenehanj družb in za sestavo vseh vrst pogodb. Pisarna pri delu tekoče sledi razvoju prava in s tem povezanim spremembam zakonodaje in sodne prakse na vseh področjih njenega dela. Pri opravljanju dela zastopa odvetnik interese strank v skladu z Zakonom o odvetništvu.

stalno prebivališče

Default avatar

pek

imam problem glede stalnega prebivališča.prej sem živel v stanovanju v bloku,dolgo časa nisem mogu odplačevati stanovanja in se je nabral velik dolg.prvo nas občina ni mogla izseliti ker sem bil socijalni problem.ampak po parih letih je prišla pošta da bo tega tega prišlo do deložacije če se sam ne bom odselil...na občini smo se zmenili da bom sam spraznil stanovanje da ne bo še stroškov deložacije.občina ni hotela ali mogla mi najdit drugo stanovanje zato ker mam velik dolga je rekla da se ne morem prijaviti za občinsko stanovanje..dobr jst zdaj živim pri mami ki je podlastnica..imam pa največji problem in to je da nisem nikjer prijavlen za stalno ne za začasno..ne morem se prijaviti pri dobeni žlahti, očeta nimam več. pri mami se pa ne morem prijaviti ker lastnica noče..zato rabim pomoč kam se naj obrnem glede na to da se nekje stalno prijavim,da lahko urejam drugo.hvala za odgovor
Default avatar

helenap

Obrnite se na Center za socialno delo, tam vam bodo pomagali pri urejanju prebivališča in vam dali ustrezne informacije.
_____________________________
ODVETNICA HELENA PRIMOŽIČ
TAVČARJEVA ULICA 1, 1000 LJUBLJANA

Moderatorji

Pavel Zajc , pravnik
Odvetnik Pavel Zajc